16 / 04 / 2024

Selimoğlu Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapacak!

Selimoğlu Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapacak!

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. 220 bin metrekare kapalı alan üzerinde yükselecek projede ofisler önce kiralanacak sonra satılacak. Firma projeye start vermek için ruhsat bekliyor...




Selimoğlu Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapacak!


Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek proje toplam 220 bin metrekare kapalı alana sahip. 


160 bin metrekare kiralanabilir alan

Kiralanabilir alanı 160 bin metrekare olan Selimoğlu Fikirtepe iş merkezi projesinde ofisler esnek yapıda tasarlanıyor. Projede isteyen dilediği büyüklükte ofis oluşturabilecek. 


Önce kiralayıp sonra satacak

Selimoğlu İnşaat  iş merkezi kapsamındaki ofisleri önce kiralayacak sonra satacak. Göztepe sanayi bölgesinde konumlanan projenin alt kısmında ise alışveriş merkezi olacak. 


Yüzde 56’sı hak sahibine

Selimoğlu İnşaat kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirecekleri iş merkezi projesi için yaklaşık 400 hak sahibi ile el sıkıştı. Anlaşma gereği projenin yüzde 56’sı hak sahiplerine yüzde 44’ü ise Selimoğlu İnşaat’a ait olacak. 


8 bin konut

Firma, iş merkezinin yanı sıra yine Fikirtepe’de ayrıca 8 bin konutluk bir proje daha yapacak. Selimoğlu İnşaat, ruhsatı alır almaz her 2 projeye de start verecek. 



Geri Dön