26 / 04 / 2024

Selimpaşa Biblos Korusu Villaları'nda 625 bin TL'ye! Hemen teslim!

Selimpaşa Biblos Korusu Villaları'nda 625 bin TL'ye! Hemen teslim!

20 villadan meydana gelen ve teslimlerin hemen yapıldığı Selimpaşa Biblos Korusu Villaları'nda fiyatlar 625 bin TL olarak belirlendi. Projede 7 villanın satışı yapıldı



Selimpaşa'da inşa edilen Selimpaşa Biblos Korusu Villaları'nda kalan son 13 villanın satışı yapılıyor. Toplamda 200 metrekare 4+1'lerden meydana gelen 20 villalık butik bir proje olan Biblos Koru & Su Villaları'nda teslimler hemen yapılıyor.

11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede her villanın kendi terasından girilebilen 3 bin metrekare büyüklüğünde dev bir havuz bulunuyor. Projede ayrıca 24 saat kayıtlı kamera güvenlik sistemi, gizli tavan tipi klima, güvenlik görevlileri, tüm bahçelerde otomatik sulama sistemi ve her villada farklı şekilde tasarlanan bahçe ve terasa açılan geniş teraslar yer alıyor.

Biblos İnşaat tarafından inşa edilen Biblos Koru & Su Villaları, Atatürk Havaalanına 30 dakikalık mesafelik uzaklıkta bulunuyor. Proje için 225 bin TL peşinatla Finans Bank'tan 120 aya yüzde 0.78 faizle kredi kullanmak mümkün.


Biblos Koru&Su Villaları'nın internet sitesinde projeyle ilgili şu bilgilere yer verildi;

œYedi gün yirmi dört saat şehrin trafiği, karmaşası, gürültüsünden bunaldık artık... Eve gidip rahatlama, huzur ve eğlence dolu saatler yaşama vakti ! diye düşünerek en ince ayrıntısına kadar sizler için tasarladık villalarımızı ...   Aşk şehri Venedik" den esinlenerek hayata geçirdiğimiz 3000 m ² yüzme havuzu ile birlikte kanallar üzerine konumlandırılan İstanbul Biblos Koru&Su Villaları" nda eşi benzeri bulunmayan bir konseptle birleşerek ultralüks dizayn edilmiş yaşam alanları yarattık.

Sadece ev değil, görkemli bir bahçede yaşam bambaşka...
Tasarımda sadece binaları düşünmedik, tropikal ağaç ve bitkiler ile donattık bahçeleri, emsalsiz oldu... Size zahmet olmasın diye otomatik sulama sistemi kurduk. Birbirinden güzel çiçeklerle bezenmiş bahçeler oluşturduk. Kuş cıvıltıları da kendiliğinden katıldı...

Komşunuza kahve içmeye yüzerek gitmeye ne dersiniz
Biblos Koru&Su Villaları" nda her villanın kendi terasından girilip yüzülebilen, geceleri enfes ışıklandırma sistemiyle aydınlanan 3000 m ²˜ lik dev bir yüzme havuzu yarattık.   Görünümü ve sesiyle keyfinize keyif katsın diye minik şelalelerle birbirinden ayırdık. Hem çocuklarınız güvenle yüzsün diye 70 cm lik havuzlara, hem de yüzme keyfini doyasıya yaşayabilmeniz için 150 cm lik büyük havuzlara yer verdik.

İçerdeyken bile yeşil&mavinin kollarında olmak istemez misiniz
Biblos Koru & Su Villaları"nda 4 oda, 3 banyo, özel teras, havuz ve bahçeye açılan şahane bir salona yer verdik. Salonunuzda dinlenirken, bahçenizde güneşlenirken, terasınızda kahve keyfi yaparken her mevsim berrak suyu ve ışıklandırma sistemine sahip, özel tasarım mozaiklerle döşenmiş havuzdan yansıyan ışıltıların dansı neşenize neşe katmak için düşünüldü.

Huzur için önce güvenlik...
Binaların dış cephelerinde doğal taş kaplama sanatıyla, ona sıcaklık katsın diye ithal BAMBU ahşap kaplama bir arada uygulandı. 24 saat kesintisiz kayıtlı görüntülü kamera güvenlik sistemi ve site giriş çıkışını kontrol eden güvenlik görevlileri yerleştirildi. Son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen villalar için siteye; yedek su deposu, jeneratör yerleştirildi, en kaliteli malzemelerle su ve ısı yalıtımı gerçekleştirildi.

Mutfakta geçirilen vakitler artık bir keyif...
ABANOZ kaplama dolaplar, İthal mekanizmalı çekmeceler , ELECTROLUX  marka ankastre serisi (buzdolabı, fırın, mikrodalga, ocak, bulaşık makinesi), TEKA marka çöp öğütücüsü ve aspiratör kullandık.   Banyo deyip geçmeyin, pencerenizden dışarı bakmaya doyamayacaksız... Evet, doğru duydunuz, banyoda havuz ve bahçe manzaralı büyük birer pencere kullandık.

Banyonuzda; HANSGROHE armatürler, Komple İtalyan seramikler, VİTRA" nın özel İstanbul serisi vitrifiyesi, HÜPPE duş teknesi, LIMONTA duvar kağıdı, SWAROVSKİ taşlarla döşenmiş ayna, Özel yapım tek parça dökme cam tezgah kullanıldı..

Biblos Koru&Su Villaları yakın çevresinde, ailece keyifli zaman geçireceğiniz Erkanlı Binicilik Klübünde keyifli binişler yapabilir veya çocuklarınıza binicilik dersi aldırabilirsiniz .  Ayrıca Silivri-Ortaköy"de 17 dönüm arazi üzerine kurulu tesisleri ile eğitim-üretim pansiyon hizmeti sunan, doğayla iç içe bir mekan olan K9 Evcil Hayvan çiftliği"ni gezerek güzel bir gün geçirebilirsiniz.

0530 520 85 10

www.biblos.com.tr

[email protected]


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön