29 / 03 / 2024

Selin Evleri'nde 60 ay sıfır faizle!

Selin Evleri'nde 60 ay sıfır faizle!

Yakuplu'da inşa edilen ve 240 konuttan oluşan Selin Evleri'nde yeni bir kampanya başlatıldı.



Şenka İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu'da 30 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Selin Evleri, 17 blokta, 6 katlı binalarda, 6 tip konut seçeneği ile toplam 240 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 tipinde inşa edilen, büyüklükleri 118 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 190 bin TL'den başlıyor.

Tapusu hazır olan ve 6 ay sonra teslim edilmesi planlanan daireler için başlangıçta yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan miktarın yüzde 40'ı için 60 aya sıfır faizle vade uygulanırken, geri kalan yüzde 30 ise daireler teslim alınırken ödeniyor.

Yüzde 75'i yeşil alan olan Selin Evleri'nin sosyal tesisleri arasında yaz-kış yüzme havuzu, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis-basketbol-voleybol sahaları, fitness center, yer altı ve yerüstü özel otoparkı ve alışveriş merkezi yer alıyor. 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi, diafon ve TV sistemi ve çevre aydınlatma sistemleri bulunuyor. Konutlar, ITU destekli zemin etüdü yapılmış olup radye temel üzerine inşa ediliyor. Bloklarda katlar arasındaki geçişlerde ses izolasyonu oluşturan Asmolen uygulaması yapılıyor. Binaların taşıyıcı sistemleri zemin özellikleri en ince ayrıntısına kadar dikkate alınarak özellikle depreme karşı son derece güvenli şekilde tasarlanıyor.
Selin Evleri, Beylikdüzü CarrefourSa AVM ve Taxit Center'a yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

0212 852 32 52

www.selinevleri.comProje görüntüleri için tıklayınız...

Geri Dön