24 / 04 / 2024

Selin Kök, babasının rahatsızlığı dolayısıyla görevinden ayrıldı!

Selin Kök, babasının rahatsızlığı dolayısıyla görevinden ayrıldı!

Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu...



Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde "sarışın" bir bayanla görüntülenmişti.


Medyaya "Ağa'nın Son Gözdesi" başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu.


2 Haziran 2014'te yayınlanan bu haber Sözcü Gazetesi'nde fırtına kopardı.Çünkü o habere konu olan isim Sözcü Gazetesi'nin 'Ayşe Arman'ı olarak görülen Selin Kök'tü.


Mesleğe World Travel Channel'ın kurumsal iletişim müdürü olduğu sırada kanalın genel müdürünün teklifiyle program sunuculuğu ile adım atan Selin Kök, daha sonra Cnbc-e'de görev aldı.Ardından transfer olduğu TGRT'de ise Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yaptı.


Yaklaşık 2 yıldır ise Sözcü Gazetesi'nde başarılı röportajlara imza atan Selin Kök'ün Sözcü'de sık sık konuk ettiği Ali Ağaoğlu ile birlikte fotoğraflarının gazetelerde yeralması üzerine Selin Gök'ün görevine son verildiğine dair iddialar basına yansıdı.



Sözcü Gazetesinde yapılan açıklamaya göre ise iddialar gerçeği yansıtmıyor. Açıklamada şu ifadelere yer verildi ;


Selin Kök, 2 yıldır kurumumuzda çalışmış ve başarılı işlere imza atmıştır. Kendisinin görevine kurumumuz tarafından son verilmesi söylemleri doğru değildir. Selin Kök, babasının rahatsızlığı dolayısıyla gazetemizden kendi isteği ile ayrılmıştır. Kaldı ki, sitenizde yer alan Ali Ağaoğlu ile ilgili haber, Selin Kök'ün kendi isteği ile görevinden ayrılmasından sonra yayınlanmıştır. Bütün bu durumların göz önüne alınarak kurumları ve kişileri rencide edecek bu asılsız haber ile ilgili gerekli düzeltmelerin yapılmasını rica ederim.


Sözcü Gazetesi Hukuk Danışmanı Avukat İsmail Yılmaz



Milliyet 




Geri Dön