27 / 04 / 2024

Selka NSK Fikirtepe'de son imzayı da attırdı!

Selka NSK Fikirtepe'de son imzayı da attırdı!

SELKA NSK Gayrimenkul inşaat AŞ şirket yöneticileri kat karşılığı sözleşme imzaladıkları 3 adadan ilkinde son imzayıda kamulaştırmaya medet ummadan anlaşıp alarak yüzde 100 tamamlamış oldu.




E7 olarak başlayan isim serüveninde Selka NSK Gayrimenkul inşaat AŞ. ile isim değişikliği yapılıp yeni ve güçlü ortaklar ile yol almaya devam eden şirket yöneticileri kat karşılığı sözleşme imzaladıkları 3 adadan ilkinde son imzayı da kamulaştırmaya medet ummadan anlaşıp alarak % 100 tamamlamış oldu. 


Fikirtepe'de özellikle bazı firmaların illa kamulaştırma deyip vatandaşa tehditvari dayatma ve korkutmalarına karşılık, böyle bir zaman dilimi içerisinde kamulaştırmaya gerek kalmadan imzasını tamamlayan Baysaş, Usta ve Erkan İnşaat'tan sonra E7 - Selka Nsk da vatandaşla karşılıklı rıza ile anlaşıp imzasını % 100 tamamlayan firmalara eklendi.



Selka NSK Fikirtepe de son imzayı da attırdı!



Selka NSK Gayrimenkul inşaat AŞ. firması 1353, 1354, 1355, 1371 Nolu adalarda son imzaya kalan Fenerbahçeden Antalya spora transfer olan futbolcu Deniz Barış ile anlaşıp attırarak imzasını % 100 tamamlamış ve boşaltım tebligatlarını göndermek için hazırlıklara başlamış oldu.


Selka NSK Gayrimenkul inşaat AŞ.' nin ilk imzasını kamulaştırma bahanesine kalmaksızın anlaşarak attırması sonucu Fikirtepe'de imzası % 100 tamamlanan ada sayısı 16 olmuş oldu. 


Fikirtepe Haber'e özel açıklama yapan firma ortaklarından Bülent Selimoğlu imzanın tamamlanmış olmasından dolayı mutlu olduklarını , Fikirtepeli ortaklarını mağdur etmeden bir an önce kolları sıvayarak iş başı yapacaklarını ve iki - üç hafta içerisinde boşalt tebligatlarını göndererek sözleşmede belirtilen şartları aşmamak koşulu ile olabildiğince adanın boşaltılmasını sağlayacaklarını söyledi. 



Yangın korkusundan Boşaltım müjdesine ...


İki gün önce Erdemler sokakta çıkan yangın haberimizin üzerinden bir gün geçmesi ile atılan imza ve boşaltım müjdesi herkesi sevindirdi. Bu konuda Selimoğlu tarafından yapılan açıklamasında hızlı bir boşaltım sürecinin ardından süratle yıkım işlemini gerçekleştirip boşa geçen zaman farkını ortadan kaldırarak her ne kadar çok büyük bir fark olmaa da diğer firmalar ile aramızda olan iş farkıı ortadan kaldırmak için gayretle çalışacağız dedi.



Selimoğlu Fikirtepe Haber' e yaptığı özel açıklamalarında, '' proje görsellerimiz çıktı, zemin çalışmalarımızı da son hızla devam ettiriyoruz. İmzaların tamamlanmış olmasının mutluluğu ve projeye başlayabilecek olabilmenin heyecanını bir arada yaşıyoruz. Hem biz , hem de Fikirtepeli ortaklarımız çok uzun zaman bekledik ve birlikte mücadele verdik. Umuyorum Yeni Fikirtepe'ye yakışır , herkesin kazanacağı bir projeyi bölgeye kazandıracağız. Tabi işimiz daha bitmedi, hatta asıl iş şimdi başlıyor diyebiliriz. Artık projemizin onay ve ruhsat süreçleri için yoğun çalışma başlatacağız. Süreç zorlu ve uzun. Hızlı hareket etmek istiyoruz. Fikirtepe ve ada sakinlerimize hayırlı olmasını diliyoruz '' , dedi.



Fikirtepe Haber



Geri Dön