26 / 04 / 2024

Sembol İnşaat'ın Han Çadırı projesinde moda günleri başladı!

Sembol İnşaat'ın Han Çadırı projesinde moda günleri başladı!

Sembol İnşaat'ın Kazakistan’da inşa ettiği Han Çadırı’nda 6 gün sürecek ve 20 işletmenin katılacağı moda günleri başladı



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile 6 devlet başkanın katılımı ile açılan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi olarak adlandırılan Han Çadırı’nda hareketlilik durmuyor.

Sembol İnşaat'ın Kazakistan’a kazandırdığı, her gün yaklaşık 150 bin kişinin gezdiği, içinde yapay kumsalı ve aqua parkı da bulunan dünyanın en büyük çadırında 6 gün sürecek moda günleri başladı.

Han Çadırı içerisinde dükkanları bulunan, US Polo, Balizza, Mondial, Colin’s, LCW gibi türk firmaların da bulunduğu  20 işletmenin katılımı ile gerçekleştirilen moda günlerinde her gün bir defile yapılacak.
AA

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Han Çadırı’nda Türk modası

Sembol İnşaat’ın Kazakistan’a kazandırdığı, her gün yaklaşık 150 bin kişinin gezdiği, içinde yapay kumsalı ve aqua parkı da bulunan dünyanın en büyük çadırında 6 gün sürecek moda günleri başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile 6 devlet başkanın katılımı ile açılan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi olarak adlandırılan Han Çadırı’nda hareketlilik durmuyor. Han Çadırı içerisinde dükkanları bulunan, US Polo, Balizza, Mondial, Colin’s, LCW gibi Türk firmaların da bulunduğu 20 işletmenin katılımı ile gerçekleştirilen moda günlerinde her gün bir defile yapılacak.
Star


Geri Dön