19 / 04 / 2024

Sembol İstanbul adres bilgileri!

Sembol İstanbul adres bilgileri!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Karden İnşaat imzası taşıyan Sembol İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Proje 3 residence bloğu ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Sembol İstanbul adres bilgileri haberimizde devamında yer alıyor...



İstanbul Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde konumlanan Sembol İstanbul'da stüdyo daireler 120 bin TL'den başlıyor. 


Sembol İstanbul projesinde stüdyo daireler, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


Sembol İstanbul teslim tarihi 2015 yılının  Aralık ayı olarak planlanıyor. Projedeki 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.


Sembol İstanbul projesi 1066 konut, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşuyor. Projede A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriliyor.


Sembol İstanbul projesinde stüdyo daireler 120 bin TL'den, 1+1'ler 220 bin TL'den, 3+1'ler 525 bin TL'den başlıyor. 


Sembol İstanbul yüzde 25 peşin ödeme ile 30 ay vade, sıfır faiz uygulanırken veya yüzde 50’sini teslimde ödeme seçeneği, diğer seçenekte ise tamamını peşin ödeyenlere yüzde 10 indirim ödeme planı kapsamında yer alıyor.


Sembol İstanbul projesi fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları gibi sosyal alan sunuyor.


Sembol İstanbul adres bilgileri! 

Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 metre, havaalanına 12 kilometre deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Sembol İstanbul adres bilgileri! 

Adres: Namık Kemal Mah. Haramidere yolu cad. NO: 28 İstanbul

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön