29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul projesinde ödeme seçenekleri!

Sembol İstanbul projesinde ödeme seçenekleri!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Beylikdüzü-Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 3 residence bloğu ve 1 AVM’den oluşuyor. Sembol İstanbul projesinde ödeme seçenekleri haberimizin içeriğinde yer alıyor...



Karden İnşaat imzasıyla yükselen Sembol İstanbul projesinde A ve B bloklarda residence daireler, C blokta ise konut ve home ofisler bulunuyor.


Sembol İstanbul'da stüdyo daireler 120 bin TL'den, 1+1'ler 220 bin TL'den, 3+1'ler 466 bin TL'den başlıyor. 


Sembol İstanbul projesinde C blokta 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen busidence daireler bulunuyor. Projede 3 residence ve 1 AVM yer alıyor.


Sembol İstanbul projesinde bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek semt çarsısı niteliğinde dışarıya dönük 44 mağazalık bir çarşı da bulunuyor.


Sembol İstanbul projesinde 2+1'lik konutların satışları tamamlandı.  Projenin teslim tarihi 2015 yılının  Aralık ayı olarak planlanıyor. 


Sembol İstanbul projesinde Stüdyo daireler 120 bin TL olarak belirlenirken, 1+1'ler 220 bin TL, 3+1'ler 525 bin TL'den başlıyor.


Sembol İstanbul projesinde sosyal alan olarak Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, açık – kapalı yüzme havuzları gibi seçenekler sunuluyor.


Sembol İstanbul projesinde ödeme seçenekleri!

Projede 3 seçenekli ödeme şekli yer alıyor; 

1.Yüzde 25 peşin ödemede 30 ay Vade sıfır faiz imkanı

2.Yüzde 25 peşin Ödemelerde yüzde 50'sini teslimde ödeme

3.Yüzde 100 peşin ödemede ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sembol İstanbul iletişim bilgileri!

Adres: Namık Kemal Mah. Haramidere yolu cad. NO: 28 İstanbul

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön