19 / 04 / 2024

Sembol İstanbul yabancıların ilgisini çekti!

Sembol İstanbul yabancıların ilgisini çekti!

Karden inşaat 'ın projesi Sembol İstanbul, lokasyonu ve konut tipi ile yabancıların ilgisini çekti. Karden Yönetim Kurulu Başkanı Karadeniz, talebin 1+1 ve 2+1lere olduğunu söyledi




Karden inşaat'ın projesi Sembol İstanbul, lokasyonu ve konut tipi ile yabancıların ilgisini çekti. Karden Yönetim Kurulu Başkanı Karadeniz, talebin 1+1 ve 2+1lere olduğunu söyledi Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü- Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde inşa edilen Sembol İstanbul projesi lokasyonu ve konut tipi ile yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Yabancıların ilgi gösterdiği bölgede inşa edilen proje, yabancıya satışta ciddi bir ivme elde etti. Karden Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, yerli ve yabancı yatırımcıların genellikle Elcim ayı ve sonrası konut sektörüne daha yoğun olarak odaklandığını, özellikle 1+0, 1+1 ve 2+1 taleplerinin öp planda olduğu belirti. Yeni dönemde Sembol İstanbul'da hareketli bir dönem geçireceklerini söyleyen Karadeniz, bu hareketin satış rakamlarında da kendini göstereceğini belirtti. 

1.066 daire var Sembol İstanbul, A ve B bloklarda rezidans dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veriyor. 2 rezidans, bir busidence ve bir alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip proje toplamda 1.066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşuyor. Projenin tasarımı Çamoğlu Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor. İnşasına hızla devam edilen projede, 1+0,1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere rezidans daire tipleri sunuluyor. 

TEM yolu üzerinde Sınırlı sayıda daire kalan Sembol İstanbul'da 1+0 daireler 120 bin liradan, 1+1 daireler ise 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik rezidans daireler yüzde 1 KDV imkanı ile alıcılarıyla buluşuyor. Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek projede 30 ay vade sıfır faiz ile yatırımcılar için karlı bir fırsat sunuyor. 

Rezidans hizmetlerinin eksiksiz sunulduğu Sembol İstanbul'da, resepsiyon hizmetlerinden temizlik hizmet lerine, güvenlik hizmetlerinden organizasyon hizmetlerine, danışmanlık hizmetlerinden seyahat hizmetlerine kadar eksiksiz hizmet anlayışı hakim. 

Sembol İstanbul, Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 



Vatan Ek


Geri Dön