25 / 04 / 2024

Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı!

Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...




Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. 


Farklı mimarisi ve karma konsepti ile Avrupa' nın en iyi karma projesi seçilen Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. 


A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer verilen Sembol İstanbul, iş ve yaşam dünyasını harmanlayan tarzı ile yatırımcının dikkatini çekiyor. 

Karden İnşaat'tan yapılan açıklamada, satışa sunulan C blokta birbirinden farklı tiplerde 88 ile 200 metrekare arasında değişen busidence dairelerin yer aldığı belirtilerek, "Bölgede ofis ihtiyacında ciddi bir eksiklik olmasmdan ve dekorasyon maliyetlerinin yüksek olmasmdan yola çıkan Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım gerçekleştirdi" denildi. 


30 ay vade 0 faiz Busidence satışlarına 3 bin 500- bin 500 TL m2 fiyatlarla çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına yüzde 1 kdv imkânı da sunuyor. 


Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek projede ev sahibi olmak Karden İnşaat, isteyenlere 30 ay vade sıfır faiz oranıyla yatırım imkanı da sunuyor. 


Posta 



Geri Dön