20 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy Evleri'nde metrekaresi 7 bin 500 TL!

 Semerkand Line Bakırköy Evleri'nde metrekaresi 7 bin 500 TL!

Semerkand Yapı, yeni projesi için Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. Proje, 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 9 Gayrimenkul Fuarı'yla birlikte Arap coğrafyası ve Avrupa ülkelerinin "yatırımcılarıyla buluşacak.



Semerkand Yapı, yeni projesi için Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. Proje, 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 9 Gayrimenkul Fuarı'yla birlikte Arap coğrafyası ve Avrupa ülkelerinin "yatırımcılarıyla buluşacak. Toplam 20 bin ziyaretçinin katılması beklenen fuara özellikle Körfez Ülkelerinden başta Abu Dabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan 5 bin yabancı yatırımcının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 


Zuhuratbaba'da toplam 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesinde 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Teslimlerin Eylül 2016 tarihine yapılması planlanan projede inşaat oranı yüzde 30'lar seviyesine ulaştı. Sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatüara yer verilen projede ortalama metrekare fiyatları ise 7 bin 500 lira seviyesinde bulunuyor. 


Posta


Geri Dön