27 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy teslimleri Eylül 2016'da!

Semerkand Line Bakırköy teslimleri Eylül 2016'da!

Semerkand Yapı, yabancı yatırımcılarının İstanbul'un daha merkezi yerlerini tercih etmelerine hayata geçirdiği proje ile cevap verdi. Bakırköy Zuhuratbaba bölgesindeki projede hedef batılı emlak yatırımcıları.



BUGÜNE kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, 19. Projesi'nde Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. 9. Gayrimenkul Fuarı'yla birlikte Arap coğrafyası ve Avrupa ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşan projeye ilgi fazlaydı. 

Körfez ülkeleri başta olmak üzere Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelecek 5 bin yabancı yatırımcı fuarı ziyaret ederken, bu yılki fuarda Hollanda, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde yerleşik firmaların yetkilileri de yerlerini aldı. 



Çevre bölgeler de değerli


Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, yılbaşından bu yana satışları süren projenin sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve prestijli yatırım fırsatlarından dolayı yabancıların da dikkatini çektiğini söyledi. Çetin Çapan "Yabancı yatırımcılar prim yapması garanti gözüyle bakılan lokasyonları tercih ediyorlar. Bugün elbette İstanbul'un kalabalıklaşmasından dolayı çeperlerde, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçeşehir gibi bölgeler gelişme trendine girdi. Ancak özellikle belli gelir seviyesinin üzerindeki yabancı yatırımcı grubu, mesela Avrupalı yatırımcılar farklı kriterler arıyor. Örneğin merkezi konumda olması, ulaşımı rahatlığı, eğlence ve ticaret hayatına yakınlık gibi kendi ülkelerinde alıştığı kriterlerin arayışı içindeler. 

İşte biz Bakırköy''deki projemizde bu gruba yönelik kriterleri sunuyoruz"diye konuştu. 



470 bin liradan başlıyor 


Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tiplerine yer veriyor. Teslimlerin Eylül 2016 tarihine yapılması planlanan projede inşaat oranı yüzde 30'lar seviyesine ulaştı. Projede ortalama metrekare fiyatları 7 bin 500 TL seviyesinde bulunuyor. Yılbaşında lansmam yapılan projede ortalama metrekare fiyatları yüzde 102dan fazla yükseldi. Vadeli alım yapmak isteyen alıcılar için şirket bünyesinde taksitlendirme yapılan Semerkand Line Bakırköy projesinde fiyatlar 470 bin liradan başlıyor. 


Star


Geri Dön