23 / 04 / 2024

Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?

Firma: Sur Yapı

Proje: semt bahçekent

İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesinin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje 669 konut ve 24 ticari birimden meydana geliyor. Peki Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?



Semt Bahçekent projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de yükseliyor. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  semt bahçekent  projesinin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Semt Bahçekent projesinde dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor.


Semt Bahçekent ev fiyatları ne kadar?


Semt Bahçekent ev fiyatları metrekare birim bazında 2  bin 950 TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 5 peşinatla ödeme fırsatının sunulduğu Semt Bahçekent projesinde daireler 195 bin TL'den satışa sunuluyor.


Emlak Konut GYO güvencesiyle  Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Proje toplam 669 konut ve 24 ticari birimden meydana geliyor.



Tel: 444 5 787

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön