19 / 03 / 2024

Semt Bahçekent fiyatları 195 bin TL'den başlıyor!

Semt Bahçekent fiyatları 195 bin TL'den başlıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: semt bahçekent

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yüzde 5 peşinat ödeme fırsatı sunuluyor.



Sur Yapı'nın Emlak Konut güvencesiyle Bahçekent’te inşa edeceği  semt bahçekent  projesinde daire fiyatları, tanıtıma özel 195 bin liradan başlıyor.


Sur Yapı açıklamasına göre, yaklaşık 125 bin metrekare inşaat alanına sahip Semt Bahçekent projesi, 3. köprü ve 3. havalimanına yakın konumda bulunuyor. 


669 daire ve 26 ticari alanın yer aldığı projede, 67 metrekare ila 222 metrekare arasında 1+1’den 4+1’e kadar değişen 26 farklı tip daire bulunuyor. Tanıtıma özel 195 bin liradan başlayan dairelerde, yüzde 5 peşinat ile ödeme kolaylığı sunuluyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen  Sur Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Emlak Konut ihalesi ile Bahçekent bölgesinde iki etaplı bir projenin yapımını üstlendiklerini, bu projelerden ilkinin Semt Bahçekent olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 


"Bahçekent, kamu ve gayrimenkul yatırımlarının yoğunlaştığı, ulaşım imkanlarının zenginleştiği İstanbul’un yeni uydu kentinin bir parçası… Bahçekent bölgesindeki en önemli aktör Emlak Konut… Emlak Konut’un öncülüğü ile bölge planlı bir şekilde gelişiyor. Hızla değer kazanan bir uydu kent bölgesi olan Bahçekent, planlı gelişimi ile İstanbul’un önemli lokasyonlardan biri haline geliyor. 


Sur Yapı olarak, Semt Bahçekent ile hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyoruz. Birinci etabında 669 daire ve 26 ticari alanın yer aldığı proje tanıtıma özel 195 bin liradan başlıyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 800 TL civarına geldiği bölgede tanıtıma özel 2 bin 950 TL’den satışa çıkarak hem oturumcuya hem de yatırımcıya ilk günden kazandırmayı hedefliyoruz. Üstelik tanıtıma özel yüzde 5 peşinatla satışlara başlıyoruz. Projede ticari alanların yerleşimini dışa dönük olacak şekilde düşündük. Böylece tüm bölgeye hizmet sağlayacağız. Emlak Konut ihalesi ile üstlendiğimiz projede toplamda 669 konut, 26 ticari alan olmak üzere bölgeye 695 bağımsız bölüm kazandıracağız. Öte yandan bölgenin gelişimi için yaklaşık 300 milyon lira yatırım yapacağız. Projelerimiz ile bölgeye değer katmaya hazırlanıyoruz."


Web: https://www.suryapi.com.tr/


Haber Türkiye'de şu şekilde yer aldı


Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar'a katılan Sur Yapı ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkam Altan Elmas, önümüzdeki dönemin en önemli gündem maddelerinden birinin yabancıya satış olacağını söyledi. Yabancıya konut satışının şu anda 4,5 milyar dolar olduğunu belirten Elmas, "Yabancıya satış, sektördeki pastanm yüzde 3'ünü oluşturuyor. Bizim hedefimiz yabancıya satışı 5 yıl içinde 

10 milyar dolara çıkarmak'' dedi. 19 ülke vatandaşına konut sattıklarını söyleyen Elmas, yabancının daha çok Avrupa yakasını tercih ettiğini, kendilerinin de bundan böyle Avrupa yakasında yeni projeler erçekleştireceklerini dile getirdi. 

Bu hedefle hareket eden Sur Yapı, Emlak Konut ile Bahçekent'te yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 'Semt Bahçekent' isimli projede daireler 195 bin liradan başlıyor. İlk etabında 669 daire ve 26 ticari alan bulunurken, büyüklüğü 67 ile 222 metrekare arasında değişen 26 farklı tipte daire yer alıyor. Projede 1+1 ile 4+1'e kadar dairelere yüzde 5 peşinat ile sahip olmak mümkün. Elmas, "Emlak Konut ile Bahçekent Bölgesinde iki etaph bir projenin yapımını üstlendik. Semt Bahçekent ilki. Metrekare fiyatlarının 3800 liradan başladığı bölgede lansmana özel 2950 liradan satışa çıkardık' dedi.


Türkiye 


projeye sor



Geri Dön