24 / 04 / 2024

Semt Kocaeli'nde 249 bin TL'ye!

Semt Kocaeli'nde 249 bin TL'ye!

İzmit Çayırköy’de Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi manzarası, bol oksijeni ve ferah daireleri ile lüks algısını değiştirecek.



İzmit İlçesinde Yahya Kaptan'a 4 dakika mesafede inşa edilen Semt Kocaeli projesi Pekdemir İnşaat imzasıyla yükselecek. Çayırköy mevkiinde yer alacak projede toplamda 280 konut bulunuyor. 


Lansmanı gerçekleştirilen proje için ödüllü mimar Cem Sorguç ile çalışıldı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir proje ile ilgili olarak yapmış olduğu konuşmasında "Yalın mimariye sahip proje, doğa ve deniz  manzaralı, oksijeni bol yaşam çevresi, her metrekaresi değerlendirilmiş, geniş ferah daireleri, özgün bahçe dubleksleri, yaşam konforu sunan mobil uygulaması, sosyal hayatı  renklendiren donatıları ve geleneksel Pekdemir kalitesiyle, Kocaeli'de lüks algısını değiştirecek Semt Kocaeli projesi ile yeni bir lüks inşa ediyor" dedi.


EŞSİZ YAŞAM AYRICALIKLARI

22 ayda tamamlanan projede anahtar teslimlerinin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Semt Kocaeli ile konutta "lüks" standartlarını yeniden belirliyor. Pekdemir İnşaat'ın, yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarlanan, yüksek kalitedeki, lüks ve modern yeni projesinin lansman ve satışı başladı. Projenin lansmanı amacıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Semt Kocaeli Projesi ile konutta lüksün standartlarını, göz boyayan gösteriş yerine, yalınlık, çevrecilik, işlevsellik, teknoloji ve yüksek kalite olarak yeniden tanımladıklarını belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "Kocaeli'de, akılcı fiyatlarla yüksek yaşam kalitesi ve yatırım potansiyeli sunan, seçkin ve prestijli bir semt doğuyor" müjdesini verdi. 



EN AKILCI FİYATLAR

2+1 ara kat daireler 249 bin liradan

3+1 ara kat daireler için 358 bin liradan 

3+1 dubleksler için 442 bin liradan 

5+1 dubleksler için ise 605 bin liradan başlıyor. 


Ödeme planına göre yüzde 20 peşinat, 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme ve kalanı için 25 ay vade imkanı sağlanıyor. 




Web: www.pekdemirinsaat.com.tr/



Sabah 


Geri Dön