23 / 04 / 2024

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.




Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu. Şirketlerde verimliliği yükseltmek, kayıp, kargaşaya, iletişim ve koordinasyon sorunlarına son vermek, tüm iş süreçlerini etkin şekilde yönetmek isteyenlerin tercihi olan CPM ERP; 500 kişiyi istihdam eden Şenbaş Grup’un gücüne güç kattı.


Uluslararası standartlarda geliştirilen CPM ERP, riskleri ve zaman kayıplarını kontrol altına alarak şirketlere yüzde 25’i bulan kârlılık ve verimlilik sağlıyor. Bir sistem ve düzen yaratarak hata ve riskleri minimuma indiriyor. CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, “Kurulduğu günden bugüne hizmet verdiği her sektörde başarılara imza atan, yarattığı istihdam sayısıy ile büyük bir aile olma başarısını gösteren Şenbaş Grup’un CPM Yazılım’ı tercih etmesi bizleri gururlandırdı.” diye konuştu.


Kurulduğu ilk yıllardan itibaren geliştirdiği yazılım çözümleri ile KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere çözüm ortaklığı sunan CPM Yazılım; üretim, hizmet, sağlık, soğuk zincir, otomotiv ve denizcilik gibi birbirinden farklı sektörlere yazılım üreterek Türk sanayisine hız ve esneklik kazandırmaya devam ediyor. Stok takibinden malzeme ihtiyaç planlamaya, risk yönetiminden kredilere, yasal defterlerden uluslararası raporlamaya ve kalite yönetiminden, toplam verimlilik yönetimine kadar birçok sistemin bir arada çalıştığı entegre sistemler bütünü olan ERP, katman mimarisine sahip bir uygulama olarak her türlü ihtiyacı sistem üzerinde hızlıca karşılıyor.


Geri Dön