20 / 04 / 2024

Sence Konutları projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin TL!

Sence Konutları projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin TL!

Firma: Adil Grup

Proje: Sence Konutları

Dairelerin 18 ay sonra teslim edilmesi ön görülen Sence Konutları projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede daire satışlarına devam ediliyor...



Satış sürecine devam edilen Sence Konutları'nda yer alan dairelerin teslimleri 18 ay sonra yapılıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor.


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde konumlanan  Sence Konutları  projesinin sosyal alanları arasında; kapalı otopark, koşu parkuru çocuk oyun alanları ve 7/24 güvenlik hizmeti gibi imkanların yer aldığı İstanbul Sence Konutları'nda yer alan dairelerde su ve su yalıtımı, çift kat  ve ses yalıtımlı bitişik daire duvarları, sesli görüntülü diafon sistemi, klima, kombi, kablolu ve uydu tv sistemi bulunuyor.


Sence Konutları projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin TL!


8 adet blok halinde yükselen Sence Evleri,  Adil Grup  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede yer alan konutlara sahip olmak için banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.


Sence Konutları Sancaktepe'de toplam 96 adet daire bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. Projede kredi kullanmak için yüzde 25  peşinat veriliyor.


Telefon: 0216 648 20 66

Web Adresi: http://www.adilgrup.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön