20 / 04 / 2024

Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun kaçak katları yıkılacak

Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun kaçak katları yıkılacak

Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun Sarıyer'de bulunan villalarının kaçak katları yıkılacak



Aralarında sinema sanatçısı Şener Şen ile tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'nun da bulunduğu Sarıyer Sinemköy Sitesi'ndeki villaların giriş kısmına yapılan 9 metrekarelik eklentilerin kaçak olduğu bilirkişi raporu ile tescillendi. Hazırlanan bilirkişi raporu ile villaların kaçak eklentileri için çıkan yıkım kararının uygulanması bekleniyor.

Sinema sanatçısı Şener Şen ve tiyatrocu Ali Poyrazoğlu ile birlikte Sarıyer Demirciköy'deki Sanatçılar Sitesi sakinlerini adliyelik eden süreç, 2006 yılında başladı. Site sakinlerinden sigortacı Tarkan Türeci, iddiaya göre sitenin ortak alanlarından birini kendi menfaatine kullanmak isteyince site yönetimi ile ters düştü.

İmar kirliliği

Türeci, pay sahibi olduğu arazide 27 Temmuz 2005 tarihli Yapı Tadil Tutanağı'nda imara aykırı olarak inşaat yapıldığının tespit edildiği, tüm ikazlarına rağmen kaçak inşaat yapılmaya devam edildiğini iddia ederek bunların tespiti ve gerekli cezanın verilmesini istediğini kaydetti. Türeci'nin iddialarıyla ilgili olarak sinema sanatçısı Şener Şen, tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, "efsanevi hoca" olarak anılan Prof. Dr. Ediz Sencer Divitçioğlu, TRT Eski Genel Müdür Yardımcıları'ndan Serpil Akıllıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Gazete Habertürk


Geri Dön