19 / 04 / 2024

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.



Şengel İnşaat, Aydın Söke’de hayata geçireceği Şengel Residence projesi için hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel, “122 daireden oluşan projemiz yeriyle öne çıkıyor. Anahtarları 8 Eylül’de teslim edeceğiz” dedi.



Şengel İnşaat, Aydın Söke’de yapımını sürdürdüğü Şengel Residence ile yatırımcılara fırsat yaratıyor. Kuşadası’nda 25 imzalı projesi bulunan Şengel İnşaat, uzun yıllar yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından 90’li yıllardan konut inşaatına ağırlık verdi. Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel, projesi mimar Metin Kozlu’ya ait olan Şengel Residence’ın mimarisi, teknik özellikleri ve sosyal donatılarıyla yoğun ilgi gördüğünü belirtti, “122 daireden oluşan projede 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 tiplerinde daireler bulunuyor. 8 Eylül’de anahtarları teslim edeceğiz” dedi. 


‘Birinci sınıf malzeme’


Yıllardır edindikleri deneyimle müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve Şengel Residence’ta birinci sınıf malzeme kullandıklarını kaydeden Şengel, “proje müdürümüz Onuralp Saygı eşliğinde kaliteyi her zaman ön planda tuttuk. Sosyal tesislerle birlikte 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde kuruldu. Her dairenin kendine ait otoparkı ve deposu bulunuyor. Bunların yanında açık - kapalı havuz, fitness merkezi, playstation oyun alanı, sinema salonu, market, cafe ve toplantı salonu yer alıyor. Sitede 24 saat güvenlik bulunuyor. Projenin karşısına tüm halkımızın kullanımı için belediyeyle koordineli olarak, 2 tenis kortu, basket sahası, buz pateni pisti, park ve açık otopark alanı inşaa edeceğiz. Projede sorunların kolaylıkla çözülebilmesi için profesyonel bir site yönetimi firması da hizmet verecek” diye konuştu. Ahmet Şengel, maliyetleri düşürmek için yerden özel ısıtma sistemi kullandıklarını belirtti. 




Milliyet 


Geri Dön