24 / 04 / 2024

Şenka inşaat selin evleri fiyat!

Şenka inşaat selin evleri fiyat!

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Şenka İnşaat imzasıyla yükselen Selin Evleri projesi Beylikdüzü'nde konumlanıyor. Selin Evleri projesinde satılık konut tipi olarak 2+1 ve 3+1 daiereler mevcut. Şenka inşaat selin evleri fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz..



Şenka İnşaat  Selin Evleri  fiyat listesine geçmeden önce proje hakkında size biraz bilgi verelim.  Şenka İnşaat  tarafından hayata geçirilen Selin Evleri 6 katlı 7 blok halinde yükselen  Beylikdüzü'nde 240 adet daire yer alıyor. 


2010 yılında yaşamın başladığı Selin Evleri projesi'nde satılık konut tipi olarak 2+1 ve 3+1 daiereler mevcut. Şenka İnşaat Selin Evleri fiyat listesi dairelerin metrekaresine göre değişiyor. 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daiereler ise 150 metrekare olarak planlandı.


Şenka inşaat selin evleri fiyat!


Şenka İnşaat Selin Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor. Beylikdüzü Selin Evleri'nde basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, voleybol sahası, fitness center, kapalı otopark, buhar banyosu, tenis kortu gibi sosyal alanlar da yer alıyor.


Şenka İnşaat Selin Evleri fiyat listesine göre 2+1 ve 3+1 daireler 2000 ila 2500 TL arasında birim fiyat olarak deişiyor. Detaylı fiyat bilgisi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Selin Evleri Beylikdüzü ulaşım:


Güzelyurt Mah. M. Akif Ersoy Cad. No: 8 (CarrefourSA Arkası) Beylikdüzü / İstanbul


Selin evleri beylikdüzü satış ofisi:


Telefon: 0212 852 32 52 

Web Adresi: http://www.selinevleri.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön