19 / 04 / 2024

Şenkaya Blueplanet Kurtköy'de yüzde 10 peşinatla! Kalanı teslimde öde!

Şenkaya Blueplanet Kurtköy'de yüzde 10 peşinatla! Kalanı teslimde öde!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında kalan kısmın teslimde ödendiği Blueplanet projesinde yer alan daireler için farklı ödeme seçenekleri de oluşturulmuş durumda. Projede tapular hemen teslim ediliyor.





Blueplanet projesi,  Şenkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 254 konuttan meydana gelen Şenkaya Blueplanet projesi; Kurtköy'de inşa ediliyor. 


10 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Şenkaya Blueplanet projesinde 4 blok yer alıyor. Şenkaya Blueplanet'te tapular hemen teslim ediliyor. 


Şenkaya Blueplanet projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Projede toplam yüzde 70'lik alan yeşil alanlara ayrılmış durumda. 


Şenkaya Blueplanet projesinde yer alan konutların alanları 52 metrekareden başlıyor ve 233 metrekareye kadar yükseliyor. 


Şenkaya Blueplanet projesi kapsamında yüzde 25'lik ödeme sonrasında banka kredisi kullanıldığı gibi yüzde 10 peşinatla teslimde öde modeli de uygulanıyor. 


İş Bankası ile özel konut kredisi sağlanan Şenkaya Blueplanet projesinde daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında yapılacak. 


Şenkaya Blueplanet iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.blueplanet.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön