18 / 04 / 2024

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Blue Planet Kurtköy projesinde ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanıyla konut sahibi olunabiliyor



Şenkaya İnşaat  Blue Planet Kurtköy  fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Kurtköy Blue Planet projesi  Şenkaya İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


Kurtköy Blue Planet nerede sorusuna Blue Planet projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy cevabı veriliyor. Blue Planet Kurtköy toplam 400 adet konuttan meydana geliyor.


Blue Planet Kurtköy 11 katlı 2 blok ve az katlı 2 blok olmak üzere toplam 4 blok halinde yükseliyor. Blue Planet Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlendi.


Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyatları için 0212 286 40 90 numaralı hattan Kurtköy Blue Planet satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Teslimleri 18 ay sonra yapılacak olan Blue Planet Kurtköy projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede  yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Blue Planet Kurtköy telefon numarası: 0212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön