24 / 04 / 2024

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim?

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim?

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 254 adet daire yer alıyor...




Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Blue Planet konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de yükseliyor.  Şenkaya İnşaat   Blue Planet Kurtköy  ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Blue Planet Kurtköy projesi 254 adet konuttan meydana geliyor. Blue Planet Kurtköy projesi 4 blok halinde yükseliyor. Blue Planet Kurtköy'de banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 



Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim?


Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim sorusuna 18 ay sonra cevabı veriliyor. Blue Planet Kurtköy satış ofisi ile 0216 482 00 08 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi içerisinde yer alan yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.gardenplanet.com.tr


projeye sor



Geri Dön