16 / 04 / 2024

Senna City Hotel yüzde 65'lik doluluk hedefliyor!

Senna City Hotel yüzde 65'lik doluluk hedefliyor!

Senna City'nin şehrin Porsuk Çayı manzaralı nadir otellerinden biri olduklarının altını çizen Senna City Hotel Müdürü Kaan Erdin, "Bölgedeki potansiyelimiz ve otelin konumu nedeni ile daha ziyade iş dünyasına hizmet eden bir altyapıya sahip olacağız" dedi



Senna City Hotel, ilk yılında yüzde 65'lik doluluk hedefliyor. 

Üç yıldızlı plus otel olarak 2014 yılı Kasım ayında hizmet vermeye başlayan Senna City'nin şehrin Porsuk Çayı manzaralı nadir otellerinden biri olduklarının altını çizen Senna City Hotel Müdürü Kaan Erdin, "Bölgedeki potansiyelimiz ve otelin konumu nedeni ile daha ziyade iş dünyasına hizmet eden bir altyapıya sahip olacağız. İlk yıl için hedefimiz ise yüzde 65 doluluk oranı" dedi. Otelin kullanılan akıllı bina teknolojisi ile emsal otellerden ayrıldığını söyleyen Erdin, "Tüm donanım son dönemde otel teknolojilerinde gelişen trendler takip edilerek yapıldı. Bağlantı noktalarımızın tamamı yüksek teknoloji ile kuruldu" diye konuştu. 

Kaan Erdin, 57 odalı ve 125 yatak kapasiteli tesis hakkında bilgiler vererek, "Otelimizin dış cephesinde modern bir mimari kullanıldı. Bunun yansımaları odalar, aksesuarlar, kahvaltı salonu ve lobide görülüyor. Misafirlerimize iki tane Porsuk manzaralı suit oda ile hizmet veriyoruz. 35 odamızdan Porsuk Çay'ı görülebiliyor" dedi. Erdin, son dönemde Eskişehir'in turizm potansiyelinde artış gözlendiğini dile getirdi. Artan potansiyelin yeni yatırımları da beraberinde ge--lC.c Artık buraya gezmek için gelenler şehrin sosyal hayatından ve eğlence merkezlerinden etkilenerek, kalmaya karar veriyor. 

tirdiği görüşünde olan Erdin, şunları kaydetti: "Artık buraya gezmek için gelenler şehrin sosyal hayatından ve eğlence merkezlerinden etkilenerek, kalmaya karar veriyor. Konaklama sayısı arttığında daha kârlı bir turistik altyapı oluşuyor. Valilik özellikle Yazılıkaya bölgesine yapılan yatırımlarla geceleme sayısının iki geceye çıkmasını öngörüyor." 



Dünya


Geri Dön