20 / 04 / 2024

SEPİN Mimarlık Sign of the City Awards'ta 3 ödül aldı!

 SEPİN Mimarlık Sign of the City Awards'ta 3 ödül aldı!

SEPİN Mimarlık'ın, Sign of the City Awards'ta İstanbul Ticaret Odası ve Çevresi Düzenleme Projesi, Küçükçekmece Meydan Çevresi Kentsel Tasanın Projesi, Denizli Hükümet Konağı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi ödül aldı...



SEPİN Mimarlık, Sign of the City Awards'ta 3 dalda ödüle değer görüldü. İstanbul Ticaret Odası ve Çevresi Düzenleme Projesi "Konsept Kentsel Tasarım Jüri Özel Ödülü"ne, Küçükçekmece Meydan Çevresi Kentsel Tasanın Projesi "Konsept Kentsel Dönüşüm Jüri Özel Ödülü" ne, Denizli Hükümet Konağı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi ise devam eden projeler arasında "En İyi Dönüşüm Projesi" ödülüne değer görüldü. 


Sepin Mimarlık adına ödülleri kabul eden Y. Müh. Mimar Yavuz Sepin. "Birden fazla ödül kazanmak bizi çok mutlu etti. Diğer ödül alan projelere de baktığımda alanında fark yaratan yenilikçi tasarımların ödüllendirildiğini görüyorum. Bir de gerçekten büyük biı özveriyle hazırlanan ödül gecesi için de tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi. 


İŞTE ÖDÜLLÜ PROJELER 


İstanbul Ticaret Odası ve Çevresi Düzenleme Projesi 53.5 hektar alanda, günümüzde mevcut durumda otopark olarak kullanılan İstanbul Ticaret Odası ve tescilli Liman Han yanındaki alanda biı kongre kültür merkezi tasarlanması ve Sarayburnu'ndan başlayıp Unkapanı Köprüsü'ne kadar uzanan Haliç sahil şeridinin yeniden düzenlenmesini kapsıyor. 


Küçükçekmece Meydanı çevresinde yer alan tarihi dokuyu gölgede bırakan mevcut yapı stoğuııun. inşaat artışı yaratılmadan yenilenmesine imkan sağlayacak şekilde Küçükçekmece Meydanı Çevresi Kentsel Yenileme ve Tasarım Projesi hazırlandı. 


Denizli Hükümet Konağı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, 2009 yılında Denizli İl Özel İdaresi tarafından açılan ulusal yarışmada 100'un üzerinde katılımın içinde 1.seçilmedi. 2010 yılında inşasına başlanılan Hükümet Konağı yapısı, 2012 yılında bitirilerek hizmet vermeye başladı. 


Hürriyet Sign of City eki


Geri Dön