20 / 04 / 2024

Sera Kütahya AVM yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü!

Sera Kütahya AVM yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.



Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Bünyesine yeni markalar katan alışveriş merkezi eğlenceli etkinliklere imza atıyor Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor. 


Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon kara yolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, yerli ve yabancı birçok markayı bölge halkı ile buluşturmaya devam ediyor. 

Yeni mağazaları müşterilerle buluşturduklarını ve mutluluk duyduklarını belirten Sera Kütahya Genel Muduriı Alakan Tahnıas. "Huzur veren bir ortamda nitelikli ve doğru alışveriş şansı sunuyoruz. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı Atakan Tahmas mağazacılık anlayışına sahibiz. 2014 un diğer yarısında da büyümeye ve Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz.Çünkü bu bölgenin ekonomik canlılığına da katkı sağlamak en büyük hedefimiz'' dedi. 


Posta Eskişehir 


Geri Dön