28 / 03 / 2024

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Sera Kütahya AVM'de

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...



Ziyaretçilerine "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" diyen Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hayata geçirilen "Sera Kütahya" mağazaları, eğlence ve sosyal alanları ile bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor. Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan KütahyaEskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, ramazan ayında da sizleri bekliyor. Sera Kütahya ramazan ayına özel "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" isimli etkinlik zincirleri ile ziyaretçilerine eğlenceli ramazan akşamları yaşatıyor. Yarışmalar, tiyatrolar ve müzik dinletileri ile Ramazan akşamları şenleniyor. 


Öte yandan 28 Haziran-27 Temmuz 2014 tarihlerinde, 20.00-21.00 saatleri arasında Sera Kütahya yeme içme birimlerinden (fast food) yapacağınız toplam 50 TL'lik alışverişinize bir sinema bileti hediye ediliyor. İftar sonrasında siz kahvelerinizi yudumlarken, çocuklarınızda eğlenceli vakit geçiriyorlar.



Gazete 43


Geri Dön