24 / 04 / 2024

Sera Kütahya AVM'de ''Şans Çarkı'' kampanyası başlıyor!

Sera Kütahya AVM'de ''Şans Çarkı'' kampanyası başlıyor!

Kütahya’nın En büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sera Kütahya yepyeni bir kampanyanın startını veriyor. Sera Kütahya 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamanız için sizleri bekliyor...




Kütahya’nın En büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sera Kütahya yepyeni bir kampanyanın startını veriyor. Sera Kütahya 1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan her 50 TL’lik alışveriş ile kazanma şansı yakalamanız için sizleri bekliyor. Kampanya startı öncesinde basın mensupları ile AVM bünyesindeki HD İskender’de buluşan Sera Kütahya AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, kampanya hakkında bilgiler verdi.


Kütahya – Eskişehir - Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, bünyesindeki markaları ile herkesi büyülerken alışverişleri fırsata çevirmeye devam ediyor. 


1 Nisan – 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes “Şans Çarkı’na” katılıyor. Mağazalardan hediye çekleri, sinema biletleri, yeme içme kuponları ve birçok sürpriz hediyelerden birini anından kazanmak istiyorsanız siz de Sera Kütahya’ya gelin, şansa ortak olun. 


Kampanya tarihleri arasında tek fişte minimum 50 TL’lik alışveriş yapan her katılımcının aynı gün içerisinde “Şans Çarkı’nı” yalnızca bir tur döndürme hakkı kazandığı fırsatlar zinciri 41 gün boyunca sizi bekliyor. Katılımcının; 50 TL – 150 TL arası tek fiş için 1 kere, 151 TL – 300 TL arası tek fiş için 2 kere, 301 TL ve üzeri tek fiş için 3 kere Şans Çarkı’nı çevirme hakkına sahip olduğu kampanya için her şey hazır. 


Sera Kütahya olarak sürekli yapılmayanı yapmanın, farklı olmanın peşinden koşmaya çalışıyoruz diyen AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, "Ziyaretçilerimize daha önce yaptığımız ve çok sevilen kampanya ile bahar aylarında hoş bir sürpriz yapmak istedik. 


Ziyaretçilerimiz 1 Nisan’da start alacak ve 11 Mayıs’a kadar devam edecek kampanyamızda çeşitli hediyeleri kazanma şansına sahip olacaklar” dedi.


Geri Dön