29 / 03 / 2024

Seramiksan, CERSAIE Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak!

Seramiksan, CERSAIE Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak!

Seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül-2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak. Fuarda Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.



Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül- 2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.


Türk seramik sektörünün, teknoloji, tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.


Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil edecek. 


28Eylül-2Ekim 2015 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde 32'incisi düzenlenecek olan CERSAIE’de, dünyanın en ileri teknolojisini kullanarak ürettiği koleksiyonu ile dikkatleri bir kez daha üzerine toplayacak olan Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını da CERSAIE’ye taşıyacak. 


Seramiksan 2015 Koleksiyonu’nda yer alan yeni ürün grupları da seramiğin merkezi İtalya’da sergilenecek.

 

Tasarım Farkını Ortaya Koyan, Göz Alıcı Koleksiyonlar 


Seramiksan, digital üretim teknolojisi ile full lappato, sırlı porselen karo, nanotech olarak ürettiği, tasarım farkıyla dikkat çeken Asia, Teak, Ornament ve Beyoğlu karo serileriyle fuarda yer alacak. Seramiksan yeni ürünleri ve ebatlarıyla da dikkat çekecek. Porselen karolar 15x90,50x50, 60x60,60x90 cm ebatlarıyla, yer karoları 40x40 cm, duvar karoları ise 30x60 cm ebatlarıyla farklı alternatifler sunuyor.


Seramiksan Cersaie’de Hall 18 Stand D2’de Ürünlerini Sergileyecek


Sektörde geleceğin üretim teknolojisi olarak görülen robot teknolojisi ile üretilen Seramiksan vitrifiye grubunda, suyun doğallığına yakışan bir estetik sunan Luna, Silva ve Aqua serileri ile CERSAIE'de yer alacak. Seramiksan, modern tasarımları ve kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra su tasarrufu sağlayan çevreye duyarlı ürünlerle Türkiye’nin tasarım ve sanayi gücünü İtalya’da sergileyecek. 


Türkiye’nin Sanayi ve Tasarım Gücünü İtalya’da Temsil Eden Marka: SERAMİKSAN 


Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan'nın karo ve vitrifiye ürünlerini yenilikler ile birlikte CERSAIE’de sergileyeceklerini belirten İhracat Müdürü Rıfat Noyan “İtalyan seramik markası Ceramica Rondine'nin %50' sini alarak seramiğin dünya başkentinde yerimizi çok önce almıştık. Ceramica Rondine’nin sektöre yön veren karo modellerini Hall 16 Stand B42- C39’da sergileyeceğiz. Bu ortaklıkla Seramiksan, uluslararası pazarda dikkatleri üzerine çekti. İhracat yaptığımız ülke sayısı 50 ve bu sayıya her geçen gün yeni ülkeleri eklemeye devam ediyoruz. Farklı teknik ve nitelikteki ürünlerimizin çokluğu, ebat, renk ve desen çeşitlerimizle Amerika'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Asya'ya, Uzak Doğu ve Arap ülkelerine kadar farklı beğenileri olan pazarların taleplerini karşılayabilmemiz ihracatımızı olumlu yönde etkiliyor.  Her yıl üst üste artan bir ilgi ile CERSAIE Fuarı’nı tamamlıyoruz. Bu sene de bu ilginin artarak devam edeceğini tahmin ediyoruz. CERSAIE, ayrıca Türk seramik sektörünün geldiği noktayı dünya çapındaki profesyonellere sergilemek için en doğru platform. Fuarda ileri teknoloji ve estetik tasarımları buluşturduğumuz ürünlerimiz ile Türk seramik sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Teknolojimiz ve ürünlerimizle dünya çapında 1000’e yakın firmanın katılacağı CERSAIE’de farkımızı gözler önüne sereceğimize ve karo ve vitrifiye ürünlerimizin büyük beğeni toplayacağına yürekten inanıyoruz” diyerek fuar ile ilgili görüşlerini bildirdi. 




Geri Dön