19 / 03 / 2024

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…




Yazın dinamik ruhundan esinlenen Seramiksan, dış yaşam alanlarında da doğanın içinde yaşıyormuş hissi verecek birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Balkon, bahçe ve teraslar huzur veren ve dinlendirici tasarımlarla gün boyu zaman geçirilen keyifli yaşam alanları oluyor.


Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor. Seramiksan’ın Garden serisi ile evinizin bahçesinde, yazlık mekânlarınızda aradığınız doğallığı yaşatabilirsiniz.


Doğal mermer, bahçe taşı görünümü ve dokusunun seramiğe işlendiği Seramiksan Molivos serisi doğayı dış yaşam alanlarına taşıyor. Tarz mekanlar isteyenler estetik görünümü ve ferahlatıcı etkisiyle Molivos serisini tercih ediyor.


Ahşabın en doğal görünümünün yansıdığı Seramiksan Teak serisi doğanın içinde yaşıyormuş hissi vererek keyifli yaşam alanları yaratıyor. Akçaağaç, ceviz ve venge olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunan seri ahşabın çarpıcı güzelliğini ve sıcaklığını dış yaşam alanlarında da yaşatıyor.



Geri Dön