28 / 03 / 2024

Seramiksan Mayolika Serisi ile banyolarda Akdeniz doğallığı yaşatıyor!

Seramiksan Mayolika Serisi ile banyolarda Akdeniz doğallığı yaşatıyor!

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken markası Seramiksan, banyolarda Akdeniz esintisini ve pozitif enerjiyi yakalamak isteyenler için Mayolika’yı sunuyor. Mayolika serisi ile banyolara Akdeniz esintisi yaşanıyor...



Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, banyolarda Akdeniz esintisini ve pozitif enerjiyi yakalamak isteyenler için Mayolika’yı sunuyor. 


Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken markası Seramiksan, yer&duvar karoları, granitleri ve yeni vitrifiye ürünleriyle beğeni topluyor. Seramiksan, Akdeniz’den esinlenerek tasarladığı Mayolika serisi ile banyolara Akdeniz esintisini taşıyor.


Teknoloji ve tasarımı ürünlerinde buluşturan Seramiksan, Mayolika serisi özel doku efekti sayesinde banyolarda yıllar öncesine ait bir fon oluşturmanıza yardımcı oluyor. Sırlı porselen olarak üretilen Mayolika serisi, pürüzlü ve dalgalı dokusu ile doğal görünümü kusursuz şekilde yansıtıyor. Doğal görünümünün yanı sıra Akdenizin maviliğini, yaşam kültürünü ve güneşin enerjisini barından motifleriyle, banyolarda pozitif enerjiyi yakalamak çok kolay. 

Banyo,mutfak, balkon, teras gibi açık alanlarda ve ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Mayolika serisi sırlı porselen karolar, 60x60 ebatında üretiliyor. Ancak özel tasarımı ile 15x15 15x30 30x30 ebatlarını da karonun üzerinde sunarak çok farklı tasarımlara ve döşeme şekillerine imkan tanıyor.

Sırlı porselen Mayolika karolar ile doğal fon oluşturduğunuz banyoda, Seramiksan’ın modern tasarıma sahip vitrifiye serilerini bir arada kullanarak kusursuz uyumu yakalayabilirsiniz. 


Geri Dön