18 / 04 / 2024

Seramiksan Romano, iyi tasarım herkesin hakkı diyor!

 Seramiksan Romano, iyi tasarım herkesin hakkı diyor!

Seramiksan, yeni serisi Romano ile yaşam alanlarına asil bir şıklık katıyor. Sırlı porselen olarak üretilen Romano yer ve duvar karoları, mekanlarda dekorasyon uyumunun yakalanmasına olanak vererek zarif bir etki yaratıyor




Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor. ‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla tasarımı ileri teknolojiyle buluşturan Seramiksan, yeni serisi Romano ile mekânlara yalın, uyumlu ve seçkin bir zarafet katıyor.


Sırlı porselen olarak üretilen Romano serisinin kenarları rektifiye edilerek ürün görünümü daha estetik bir yapıya kavuşuyor. Rektifiye işlemi sonucu daha ince derz aralıkları ile döşenebilen ürünler, mekânlardaki görsel kaliteyi artırıyor. Mat ve doğal bir görünümü tercih edenler için ideal alternatif olan Romano Serisi doğadaki renklerin asil tonlarından bej, kahverengi, gri ve antrasit gibi renk seçeneklerine sahip.


Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra ticari alanlarda da tercih edilen Romano serisi yer ve duvar karolarının, 30x60 ve 60x60 ebat seçenekleri bulunuyor.


Fiyat Listesi


Romano Yer ve Duvar Karosu: 30x60 cm, Bej, Kahverengi, Gri, Antrasit, 37,60 TL/m²


Romano Yer ve Duvar Karosu: 60x60 cm, Gri, Bej, Kahverengi, Antrasit, 34,90 TL/m²


Geri Dön