28 / 03 / 2024

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!



Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Volcano vitrifiye grubuyla tasarımı yaşam alanlarına taşıyor. Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.


Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye serisi ile kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiriyor. Banyodaki güzelliği tamamlayan Volcano, kesintisiz oval formu ve minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor. Asma klozet ve banyo dolabıyla beraber kullanılan ve 58cm, 85cm, 105cm ve 120cm lavabo seçenekleriyle sunulan çevre dostu Volcano, tüm klozetlerde 2,5-4,5 lt ile temizlik yapabiliyor.



Volcano'nun şıklığını tamamlamak isteyenler için vitrifiye grubuna uyumlu Galata ve Ebru seçenekleri dikkat çekiyor. İstanbul'un tarihi semtinden aldığı ilhamı gri, bej ve mavi renkli desenlerinde yaşatan Galata banyolara farklı bir estetik duygu katarken; Ebru, siyah ve beyaz alternatifleriyle vitrifiyenin şıklığına uyumlu bir dinamizmi yansıtıyor. 


Seramiksan vitrifiye koleksiyonu ile uyumlu, her zevke özel karo seçenekleri ile banyoda mükemmele ulaşmak isteyenleri bekliyor.



Geri Dön