19 / 04 / 2024

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.



“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminerleri”ne hız kesmeden devam ediyor. “Usta Eğitim Seminerleri”ne ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve firma yöneticileri de katılıyor.


Mart ayında başlayan ve 13 şehirde gerçekleşen “Seramiksan Usta Eğitim Seminerleri”nde 935 usta eğitim aldı. Önümüzdeki aylarda da Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde devam edecek olan seminerlerde ustalara eğitimler verilmeye devam edilecek.


Seramiksan Satış Müdürü, Kalite Kontrol Müdürü ve Saha Müdürleri tarafından ustalara verilen eğitimlerde, şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı, uygulama öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsediliyor. Bu eğitimlerin yanı sıra müşteri memnuniyetin artırılmasını içeren eğitimler de ustalara veriliyor. “Usta Eğitim Seminerleri”nde ustalar da eğitimdeki konularla ilgili görüşlerini aktarıyor.


Seramiksan tarafından Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenecek ve her şehirden en az 50 usta ve Seramiksan bayilerinin katılacağı “Usta Eğitim Seminerleri” ustalara eğitim vermeye devam edecek.



Geri Dön