23 / 04 / 2024

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.



Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminer”lerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de çeşitli bölgede düzenlenecek olan eğitim seminerleri İzmir’den sonra Konya ve Afyon’da da gerçekleşti. Eğitim seminerlerine ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.


Ustalara şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı yapılması, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilmesi, müşteri şikayetlerine sebep olan konular ile ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi, müşteri memnuniyetin ve şirket güvenirliliğinin artırılmasını içeren eğitimler Seramiksan Kalite Kontrol Müdürü tarafından verildi. Ustalar eğitim sırasında konuyla ilgili görüşlerini aktarırken katılan ustalara Seramiksan yöneticileri tarafından katılım sertifikası verildi.


Seramiksan tarafından Türkiye’de çeşitli bölgelerde düzenlenecek ve her bölgeden en az 50 usta ve Seramiksan bayilerinin katılacağı “Usta Eğitim Seminer”leri ustalara eğitim vermeye devam edecek.


Geri Dön