26 / 04 / 2024

Seranit UNICERA, porselen dış karosu Aquanit'i geliştirdi!

Seranit UNICERA, porselen dış karosu Aquanit'i geliştirdi!

UNICERA Fuarı’nda bu yıl fuar boyunca ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini yap” mesajı ile karşılayacak olan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Türkiye’nin ilk porselen duş karosu olan Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sunaca



Seranit Grup, eserleriyle mimariyi, yani yaşadığımız günlük hayatı kalıcı olarak etkileyen Le Corbusier, Mimar Sinan ve Frank Lyod Wright ile yola çıkarak bu yıl fuar boyunca ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayacak ve yeni ürünleriyle sektörü şaşırtacak. Seramik, porselen ve yapı gereçlerinde yenilikçi ürünlerinin yanı sıra mutfaklara Vanucci markası ile damgasını vuran Seranit Grup, 2 yıl süren Ar-Ge çalışması sonucunda geliştirdiği Türkiye’nin ilk porselen duş karosu Aquanit ile UNICERA Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor. 1.334 metrekarelik standında Seranit Porselen, Serra Seramik, Seranit Yapı Gereçleri ve Vanucci markalarına ait yeni ürünleri tanıtacak olan Seranit Grup, Salon 8’de 820, 821, 822 ve 823 numaralı standında ziyaretçilerle buluşacak.


“Dikkatleri üzerimize çekeceğiz”

Fuarda yeni ve yenilikçi ürün grupları ile ön planda olacaklarını belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Büyük metrekare ile ve tüm ürün gamımız ile fuarda yerimizi alıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın en dikkat çeken standı olacağız. Fuarda porselen duş karosu Aquanit, 40’a 120 duvar karosu, 70’e 70 ve 60’a 120 ebatlı ürünlerimizin yanı sıra tuğla desenlerden oluşan Brick ve içerisinde parçacıkların göründüğü Granilya uygulamalı yeni koleksiyonlarımızla yer alacağız” dedi.


Geri Dön