29 / 03 / 2024

Serdar Bilgiliden yeni şirket! Ortaköy Konut Yatırımları Ticaret A.Ş.!

Serdar Bilgiliden yeni şirket! Ortaköy Konut Yatırımları Ticaret A.Ş.!

Ortaköy Konut Yatırımları Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Serdar Bilgili, Başkan Yardımcısı olarak Şerife Ercantürk ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Sevil Temo görev yapacak



Kurucuları arasında Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Temonun da bulunduğu Ortaköy Konut Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile Beşiktaşta hayat geçirildi.

Şirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

1-Serdar Bilgili 16 bin 666 TL.
2-Sevil Temo 16 bin 666 TL.
3-Şerife Ercantürk 16 bin 666 TL.
4-Şebnem Ercantürk 1 TL.
5-Bora Ercantürk 1 TL.

Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut yatırımları öncelikli olmak üzere her türlü gayrimenkul yatırımları yapmak......ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Ortaköy Konut Yatırımları Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Serdar Bilgili, Başkan Yardımcısı olarak Şerife Ercantürk ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Sevil Temo görev yapacak.

Adres: Akaretler Şair Nedim Caddesi-Beşiktaş

Serdar Bilgili:

İstanbul'da doğmuş, Robert Kolej'den mezun olduktan sonra yükseköğrenimini Redlands Üniversitesi, Kaliforniya, İşletme ve Fotoğrafçılık bölümlerinde tamamlamıştır. Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 1992-1998 yılları arasında Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 2000-2004 yılları arasında da Beşiktaş Spor Kulübü'nün başkanlığını yürütmüştür. Amerika Birleşik Devletleri'nde iki fotoğraf sergisi açmıştır. 2007 yılında İstanbul'da açtığı 'Engellere Rağmen...' adlı fotoğraf sergisinde yer alan eserleri, 2008 yılının Ocak ayında da aynı başlıkla yayınlanan kitapta toplanmıştır.

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön