29 / 03 / 2024

Serdar İnan: İstanbul'un her tarafına imza atacağız!

Serdar İnan: İstanbul'un her tarafına imza atacağız!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen üretici firmalarından İnanlar İnşaat, durdurak bilmiyor. Bir taraftan satışta olduğu projeler için kampanyalar düzenleyen şirket, öte yandan yılın son çeyreğinde tanıtımını yapacağı konut ve ofis projeleri için geri sayım



Yeni Akit'e konuşan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, söz konusu projelerde önceliği Halkalı ve Basın Ekspres yolu üzerindekilerin yer alacağını söyledi. İnan şöyle konuştu: "Bu yıl altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek. Toplamda yaklaşık bir milyar liralık yatırımla hayat bulacak olan projelerin 2017de bitirilmesini hedefliyoruz. 


İNANLARIN YENİ PROJELERİ 


İlk önce Basın Ekspres'teki projemize başlıyoruz. TERAS EV OFİS adıyla satışa çıkmayı planladığımız projemiz 160 adet bağımsız bölümden oluşacak. Ayrıca ticari üniteleri de olacak." Otel - ev konseptinde projelendirdikleri TERAS EV OFİS'le ilgili satış takviminin de netleşmek üzere olduğunu belirten inan, projenin Hürriyet Tovver diye bilinen noktaya yakın konumda yükseleceğini ve ön talep sürecini de başlattıklarını kaydetti. Serdar İnan, 2 projenin ardından 4 projenin daha gündeme geleceğinğsarıyer'de 200 villadan oluşan lüks bir projeye feza atacaklarını sözlerine ekledi. 


YABANCI İLGİSİ ARTIYOR 


Serdar İnan piyasanın dinamikterinin her ke^>' simi etkilediğini belirterek; "Faiz, üretim, eköho- ' mik ilişkiler, Türkiye'nin dışarıdaki imajı... Bunlar önemli şeyler. Ancak son 2 yıldır özellikle siyasi arenada yaşananlar, sosyal boyutlu olaylar gayrimenkul sektörüne hemen yansıyor. Zorlu geçen aylara rağmen bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 35 fazla satışımız oldu. Satış grafiğimizden memnunuz. Son 3 yılda inşaat sektöründe yabancıya ortalama 3 milyar dolarlık mal satıldı. Halbuki bunun 10 katı potansiyelimiz var. Biz grup olarak bu potansiyeli canlı tutmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz. Yabancı yatırımcının ilgisi daha da artacak" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön