19 / 04 / 2024

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...



MS hastası olan şarkıcı Serdar Ortaç'ın bir zamanlar kumara olan tutkusunu bilmeyen yoktur.

Her hafta sonu kumar oynamaya Kıbrıs'a giden ünlü sanatçı, bu aşkı uğruna milyonlarca lira kaybetmişti. Fakat gel gelelim Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen Ortaç, gece hayatından sonra kumar tutkusundan da eşi sayesinde vazgeçmişti. Düğün hediyesi olarak eşine Gayrettepe'de 8 katlı bir bina alan Ortaç, tapu kayıtlarında binayı eşi Chloe Loughnan'nun üzerine yaptırmıştı.


İleriye dönük yatırım amaçlı aldığı 8 katlı binayı eşinin ismiyle otele çevirmeyi planlayan ünlü sanatçı, bu planlarından vazgeçmek zorunda kalmış. Çünkü şu sıralar maddi sıkıntı yaşayan Ortaç, eşine hediye ettiği binayı satışa çıkartmış.


Eski Ali Sami Yen Stadı'nın arka tarafında olan binaya birçok alıcı çıkmış. Fakat en yüksek teklif 4 Milyon 250 bin dolar gelmiş. Ortaç ile alıcı taraf, bu paraya el sıkışmış. Anlayacağınız zor günler geçiren, ünlü sanatçı 750 bin dolar zararla bu binayı elden çıkartıyormuş. 


Ufuk Özcan-Takvim


Geri Dön