20 / 04 / 2024

Serdivan Belediyesi'nden Kazımpaşa'ya yeni meydan!

Serdivan Belediyesi'nden Kazımpaşa'ya yeni meydan!

Sakarya Serdivan Belediyesi Kazımpaşa yeni meydan projesiyle farklı bir yüze kavuşuyor. 30 farklı bitkiyle peyzaj çalışmalarının tamamlandığı meydan, son olarak saat kulesi yerleştirilerek hizmete açılacak.



Meşhur köftesi ile namını Sakarya’nın yanı sıra bölge illere de duyuran, özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Kazımpaşa şimdilerde Serpan Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni proje ile konuşuluyor.


Kazımpaşa Merkez Yeni Camii ile İlçe Tarım Müdürlüğü arasında kalan ve mülkiyeti belediye ait toplam 2 bin 100 metrekare alandaki meydan projesi şimdiden bölge halkının yeni buluşma adresi oldu. 


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, meydan projesinde çalışmaların önemli bir kısmının tamamlandığı ifade edilirken, çocuk oyun guruplarının yerleştirilerek zeminin kauçuk ile kaplandığı, oturma guruplarının yanı sıra aydınlatma ve sulama sistemleri ile ilgili işlemlerin de kısa sürede bitirildiği belirtildi.


30 farklı bitki ile peyzaj çalışmalarının tamamlandığı meydana son olarak saat kulesi yerleştirilecek. 10 metre yüksekliğinde 4x4 metre genişliğindeki saat kulesi Kazımpaşa’ya yeni bir kimlik kazandıracak ve mahallenin simgesi olacak.



Hürriyet Yerel




Geri Dön