26 / 04 / 2024

Serdivan'da göl manzaralı meydan projesi sürüyor!

Serdivan'da göl manzaralı meydan projesi sürüyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan göl manzaralı meydan projesi hızla devam ediyor. Meydan, sadece Serdivanlılar’ın değil E-5 üzerinde ulaşım sağlayanların da yeni durağı olacak.



Serpen Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan meydanlardan biri daha Esentepe’de, şehrin giriş kapısı yanında, toplam 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. 


Çalışmaların son hız devam ettiği projede kafeterya ve muhtarlık olarak kullanılacak binalar tamamlandı. Çalışmaların etap etap tamamlanması ile birlikte silueti de yavaş yavaş ortaya çıkan meydanda baskı beton çalışmasının yüzde 80’inin tamamlandığı, aydınlatma ve sulama sistemlerinin de bitirildiği belirtildi.


Sadece Serpanlılar’ın değil E-5 üzerinde ulaşım sağlayan tüm vatandaşların da yeni durağı olacak göl manzaralı meydanıyla, kafeteryası, otoparkı ve dinlenme alanları ile Esentepe mahalle meydanı misafirlerine hizmet verecek. Üniversite yolu üzerinde şehrin ve Serpan’ın girişi konumundaki alanda inşa edilen meydan ile Serpan Belediyesi, herkese Sapanca Gölü’nün manzarasını ve göl havasını 4 mevsim yaşama imkanı sunacak.


Hürriyet Yerel




Geri Dön