29 / 03 / 2024

Serel Glassbox ile standartların dışına çıkın!

Serel Glassbox ile standartların dışına çıkın!

Standart rezervuarlardan farklı olarak kolaylıkla uygulanabilen, hem asma hem de yere oturan tek klozet modelleriyle uyumlu Glassbox, yalnızca 12 cm.ince yapısı ile kullanıcısına ferah bir banyonun keyfini sunuyor.



SEREL’in teknolojik tasarımı Glassbox “rezervuar ile banyolarda” hem hızlı ve hem  de ekonomik renevasyon zamanı... Standart rezervuarlardan farklı olarak kolaylıkla uygulanabilen, hem asma hem de yere oturan tek klozet modelleriyle uyumlu Glassbox, yalnızca 12 cm. ince yapısı ile kullanıcısına ferah bir banyonun keyfini sunuyor. 


SEREL, hem yeni inşaatlarda hem de yenilenecek banyolarda mevcut yapıya zarar vermeksizin, hızla ve kolayca montajı yapılabilen yeni ürünüyle kullanıcılarına mükemmel bir çözüm sağlıyor. Özel temperli camı sayesinde banyolara güvenle uygulanan Glassbox, siyah ve beyaz renk seçenekleri ve minimalist tasarımıyla banyo dekorasyonunda estetiği konforla bütünlüyor. 


Tüm ürünlerinde tasarrufu ön planda tutan SEREL, üstten basmalı ve çift kademeli özelliği sayesinde, 3 ve 6 lt su tüketimi ile Avrupa Standartlarına uyumlu ürününü kullanıcısına sunuyor, az su kullanımını yani tasarrufu destekliyor. 


Çevreyle Dost Tasarımın Camın Estetiğiyle Buluşması Tasarım ve üretim süreçlerinde insan ve çevre sağlığını en temel ilke edinen


SEREL, Glassbox ile tasarruf sağlayan çevreyle dost teknolojisi sayesinde doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle çağdaş bir ürün olarak öne çıkıyor. Siyah ve 


beyaz renk seçenekleri ile renklerin zerafetini camın şıklığı ile birleştiren Glassbox, banyolarda göz kamaştıran estetik bir görünüm sağlıyor. 


Türkiye genelinde E.C.A. SEREL Showroom’larında teşhir edilen Glassbox, ayrıca  tüm satış noktalarında beğeniye sunulmaktadır.



Geri Dön