26 / 04 / 2024

Serel'den EasyWash sistemi!

Serel'den EasyWash sistemi!

EasyWash yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor.



Serel, hygiene plus özelliği maksimum hijyen ve maksimum tasarrufu bir arada sunuyor. fonksiyonel ve karakteristik 4Life asma klozetlerde getirdiği “EasyWash” yeni nesil yıkama sistemi ile kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldıran Serel, Diagonal Radarlı pisuarlarla da ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarında kolay ve doğa dostu temizlik sağlıyor. 


Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkan Serel, 4Life asma klozetler ve diagonal radarlı pisuarlarla ortak kullanım alanlarında yeniliklere imza atıyor. Tüm Serel ürünlerinde olduğu gibi 4Life asma klozet serisinde ve diagonal radarlı pisuarlarda maksimum hijyen garantisi veren “Hijyen Plus” özelliğini standart olarak sunuyor. Her iki ürün de sağladığı yüksek su tasarrufu ile hem doğa, hem de tüketici dostu özelliğine sahip.


Serel’in, yeni nesil temizlik teknolojisi EasyWash özelliği sayesinde, klozetlerde estetikten ödün vermeden etkin hijyen sağlanıyor. Yıkama fonksiyonu için ek parçaların ve kirlenebilecek çıkıntıların bulunmadığı yeni klozet tasarımında, su haznenin tamamına dağıtıyor ve iç yüzeyi eksiksiz şekilde temizliyor.  


Serel’in teknolojisi kadar tasarımı ile de öne çıkan 4Life ürünleri, IF Design Award, Design Turkey Good Design Award ve A' Design Award gibi dünya çapında önemli platformlar tarafından da ödüle layık görüldü.


EasyWash: Klozet temizliğinde yeni dönem

Serel EasyWash teknolojisi ile temizleme suyuna tam hükmederek, klozetin iç yüzeyinin yıkanmasını sağlıyor; aynı zamanda kanal kısmının temizlik sorununu ortadan kaldırarak sıçratma problemini çözüyor. Serel EasyWash özellikli klozetlerin hazne yapısı alışılagelmiş klozetlerden farklı olarak, girinti çıkıntılardan arındırıldı. Sadece suyun akabileceği hattı oluşturan bir çizgiye sahip olan haznenin zaman içerisinde temizlenmesi gereken bölgelerine kolaylıkla ulaşılabiliyor.  


Doğa dostu 4life asma klozet, 4,5 litrelik haznesiyle tam fonksiyon sunuyor ve yüzde 25 su tasarrufu sağlıyor. 4life asma klozet “Hijyen Plus” özelliği sayesinde kir tutmuyor, kolay temizleniyor ve hijyeni maksimuma çıkarıyor. Aynı zamanda hijyenik yüzey teknolojisi, bakteri oluşumunu engelliyor. Aynı zamanda tamamen gizli montaj özelliğiyle dikkat çeken 4life asma klozet 10 yıl garanti ile sunuluyor.


Serel Hijyen Plus özelliğine sahip ürünler, pürüzsüz yüzey teknolojisiyle ürünün leke tutmamasına ve kolay temizlenmesine yardımcı olurken, su ve deterjan kullanımından tasarrufla ile hem çevreye, hem bütçeye katkıda bulunuyor. Ürün, hijyenik özellikli sırın pişirildiği sıcak uygulama yöntemi ile üretildiğinden, Serel Hijyen Plus özelliğini ürünün garanti süresi boyunca koruyor. Serel Hijyen Plus özelliği, her bütçeye ve her zevke uygun tüm Serel modellerinin tüm seramik parçalarında standart olarak sunuluyor.


SEREL Diagonal Radarlı Pisuar  

Hygiene plus özelliğine sahip SEREL Diagonal Radarlı Pisuarlar, 1 litre su ile tam fonksiyon temizlik sağlarken, suyu tasarruflu kullanarak bütçeyi de koruyor. Farklı tasarımıyla dikkat çeken SEREL Diagonal Radarlı Pisuar, ücretsiz montaj desteğiyle sunuluyor.


Geri Dön