29 / 03 / 2024

Serenity Küçükköy erken teslim ediliyor! Son 18 daire!

Serenity Küçükköy erken teslim ediliyor! Son 18 daire!

Firma: Bakırcı Yapı

Proje: Serenity Küçükköy

Serenity Küçükköy’de Nisan 2013 olarak belirlenen teslimler Ocak 2013’de başladı. 248 daireden oluşan Serenity Küçükköy'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor...



Serenity, 30 yıllık  Bakırcı Yapı  güveniyle ve titizliğiyle hayata geçirilen, bir evden beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayan bir yaşam alanı. Gaziosmanpaşa’nın merkezi semti Küçükköy’de yemyeşil bir tepede yüzü güneşe dönük olarak konumlanan Serenity, yaşayan bir semtin kalbinde yüksek standartlardaki yapı kalitesiyle ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor.


Ana ulaşım yollarına ve toplu taşıma olanaklarına çok yakın konumdaki Serenity vaktinizi yollara değil sevdiklerinize ayırmanızı sağlayacak. IKEA, İSTANBUL FORUM gibi dev alışveriş merkezlerine de çok yakın olan Serenity kentin içinde ama kaosun dışında bir yaşam alanı.


7/24 güvenlik hizmeti ve görüntülü intercom sisteminin bulunduğu Serenity siz istemedikçe dışarıya tamamen kapalı. Siz huzur içinde dinlenirken çocuklarınız bahçede, oyun alanlarında, havuzda neşe içinde vakit geçirecek ve sizin gözünüz hiç arkada kalmayacak.


İstanbul’un değeri hızla artan yeni gelişim bölgesi Gaziosmanpaşa’da kurulan Serenity, kısa zamanda hem kendi değerini artıracak hem de çevresine değer katacak. İster kendiniz yaşayın isterseniz kiraya verin, Serenity değeri her zaman artacak değerli bir yatırım fırsatı.


0212 618 99 99


www.serenitykucukkoy.com


projeye sor



Geri Dön