24 / 04 / 2024

Serik Belediyesi'nin toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu!

Serik Belediyesi'nin toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu!

AK Parti Serik İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı. Serik Belediyesi'ndeki istişare toplansında, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları konuşuldu.



AK Parti Serik İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı. Serik Belediyesi'ndeki istişare toplantısına, Ak Parti Serik İlçe Yönetimi'nin yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hıfzullah Şahbaz da katıldı. 


İlçede yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları ile gelecek yıl yapılacak çalışmaları üzeride duruldu. İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti belediyeciliği ve hükümetin bir araya gelmesiyle, yıllardır el atılmayan, kangren haline gelen sorunlara el atıldığını, çok kısa sürede köprülü kavşaklar, Mobese gibi hizmetlerin tamamlanacağını söyledi. Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Serik Koordinatörü Av. Hıfzullah Şahbaz ise Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.


Milliyet Akdeniz



Haber Antalya İleri Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Serik'teki yatırımlar değerlendirildi Serik Belediyesi'ndeki istişare toplantısına, Ak Parti Serik İlçe Yönetimi'nin yanı sıra 11 Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hıfzullah Şahbaz da katıldı. İlçede yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları ile gelecek yıl yapılacak çalışmaları üzeride duruldu. İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti belediyeciliği ve hükümetin bir araya gelmesiyle, yıllardır el atılmayan, kangren haline gelen sorunlara el atıldığını, çok kısa sürede köprülü kavşaklar, Mobese gibi hizmetlerin tamamlanacağını söyledi. 


İlçeyi kalkındıran dayanışma İlçedeki sosyal alanların hizmete girdiğini, tapu gibi 60 yıllık sorunlara el atıldığını, içme suyu meselesinin titizlikle takip edildiğini vurgulayan Başkan Kozan, "İlçe Yönetimi olarak, Serik'in kazanması için birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen gayreti gösterip, ilçemizin bugüne kadar aldığından daha fazla hizmet alması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 


Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Serik Koordinatörü Av. Hıfzullah Şahbaz ise Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 


Antalya İleri



Haber Antalya Son Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


AK Parti Anltalya Serik ilçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı. 


Antalya Serik Belediyesi'ndeki istişare toplantısına, Ak Parti Serik ilçe Yönetimi'nin yanı sıra II Yönetim Kurulu Üyesi Av Hıfzullah Şahbaz da katıldı. İlçede yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları ile gelecek yıl yapılacak çalışmaları üzeride duruldu. İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti belediyeciliği ve hükümetin bir araya gelmesiyle, yıllardır el atılmayan, kangren haline gelen sorunlara el atıldığım, çok kısa sürede köprülü kavşaklar, Mobese gibi hizmetlerin tamamlanacağını söyledi. İlçedeki sosyal alanların hizmete girdiğini, tapu gibi 60 yıllık sorunlara el atıldığını, icme suyu meselesinin titizlikle takip edildiğini vurgulayan Başkan Kozan, "İlçe Yönetimi olarak, Şerikin kazanması için birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen gayreti gösterip, ilçemizin bugüne kadar aldığından daha fazla hizmet alması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 



Antalya Son Haber


Geri Dön