19 / 04 / 2024

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Mimar Serkan Atilla Cedetaş kimdir? Mimar Serkan Atilla Cedetaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Serkan Atilla Cedetaş, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Serkan Atilla Cedetaş..



Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Serkan Atilla Cedetaş, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Mimarlık eğitimini tamamladı. 2000 yılında başladığı meslek hayatını, yönettiği ve katkıda bulunduğu bir çok mimari proje ile uygulama çalışmasının ardından kurduğu Cedetaş Mimarlık' ta sürdürüyor. 


Cedetaş Mimarlık üzerinden, konut, fabrika, ofis gibi mimari proğramlar ağırlıklı olmak üzere İstanbul merkezli olarak, tasarımdan uygulamaya kadar tüm süreçlerin bütünlüğü ve etkileşimi üzerine kurulu mimari bakış açısı ile bir çok projeyi hayata geçirmiş olup, farklı amaçlar için tasarlanmış yeni projeler ile çalışmalarına devam ediyor. 


Cedetaş Mimarlık..

Cedetaş Mimarlık mevcut ve gelecekteki toplumsal eğilimler üzerinden ilham veren iddialı tasarımlar gerçekleştiren bir stüdyodur.


Tasarımlarını her ölçekte uygulama becerisine sahip olup, ofis tasarımından konuta, fabrikadan apartman ve alışveriş mekanlarına uzanan skalalada her türlü mimari öğeyi hayata geçirebilmektedir. 


Projeyi oluşturan alan koşulları, bütçe ve kültürel beklentilere yaratıcı çözümler üreterek, doğru ve etkin mimari hedefiyle bir çok firmaya danışmanlık, proje ve uygulama taahhüt servisleri vermektedir.





Geri Dön