24 / 04 / 2024

Serkan Emin kimdir?

Serkan Emin kimdir?

Altensis Kurucu Ortaklarından Serkan Emin, hangi firmalarda görev yaptı? Serkan Emin ne zaman LEED AP ünvanını elde etti? İşte biyografisi ile Serkan Emin kimdir? sorusunun cevabı...



Serkan Emin kimdir?


Serkan Emin Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra dünyanın en büyük pompa sistemleri üreticilerinden olan Grundfos’da önce endüstri segmentinde sonra ticari binalar HVAC sistemleri segmentinde enerji verimliliği alanında mühendis ve yönetici olarak çalışmıştır. 


Türkiye’de enerji verimliliği ile ilgili mevzuatın olgunlaşmaya başlaması ile paralel olarak hem sanayi hem de bina alanında sertifikalı enerji yöneticisi ünvanını almıştır. 


Emin, 2009 yılında Altensis firmasında yeni yapılacak binalarda enerji simülasyonu ve mevcut binalarda enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik projelerinden sorumlu olarak çalışmaya başladıktan sonra Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) değerlendirme ve sertifikalandırma sistemi olan LEED’in akredite profesyonel (LEED AP) ünvanını kazanmıştır. 


Halen Türkiye’nin sürdürülebilirlik konusunda çalışmalar yürüten prestijli kuruluşlarına yeşil bina, kurumsal sürdürülebilirlik stratejileri ve enerji verimliliği konularında danışmanlık hizmetleri sunmakta ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde bina enerji modellemesi alanında ders vermektedir.


Serkan Emin ve Altensis iletişim bilgileri!


Altensis İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.


Adres: Kayışdağı Cad. Barış Sk. No:2 Meriç Plaza Kat:4 D:3 34750 K.Bakkalköy, Ataşehir, İstanbul

(Garanti Bankası Küçükbakkalköy Şubesi binası)

Tel: (0216) 410 61 35

Fax: (0216) 410 61 53

E-Posta: [email protected]

Web: www.altensis.com


Geri Dön