25 / 04 / 2024

Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Avcı tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.



Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Avcı tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Su yalıtım ,enjeksiyon epoksi uygulama, su yalıtım kimyevi malzemeleri temin edilmesi, pazarlaması, her türlü malzeme alım satım ve imalatı ile dahili ticareti. 2- İnşaat malzemeleri alım satımı ve pazarlaması, inşaat yapım işleri ile her türlü taahhüt işleri ve inşaat uygulamaları. 3- Konusu ile ilgili her türlü nakliye işleri ile nakliye işleri için her türlü taşıt, araç, makina ve teçhizatın alım satımı,pazarlaması ve dahili ticareti. 4- Her türlü gıda maddeleri alım, satımı, pazarlaması ve dahili ticaretini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlühakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamelat ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket alacaklarına teminat olarak gerçek veya tüzel kişilere ait her nevi gayri maddi haklar ile menkul ve gayrimenkuller üzerine şirket lehine ipotek, teminat, kefalet, irifak, intifa ve bu gibi haklar kabul edebilir, kurabilir, terk edebilir. Şirket iştigal konusu ile ilgili kurulmuş veya kurulacak aynı amaçlı yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek, aracılık yapmamak kaydıyla bunların hisselerini almak, satmak, devir ve temlik etmek, rehin ve teminat vermek, aynı amaçlı yerli veya yabancı şirketlerle yeni şirketler kumak, yerli ve yabancı firmalar, bankalar,özel ve kamu kuruluşlarıyla özel ve tüzel kişilerden kredi almak. İştigal konuları ile ilgili gerekli teknoloji, teçhizat,makine,taşıt v.b. araçların alınması, kullanılması, kiralanması, nakli işlemlerini gerçekleştirirmek. Konusuyla ilgili know-how, izin, ruhsatname, ihtıra beratı, lisans, imtiyaz, alemeti farika emsali gibi haklar iktisap etmek, ferağ etmek, üçüncü şahıslara kiralamak, satmak, devretmek. Konusuyla ilgili teşekküllerle işbirliği yapmak, dış firmaların mümessilliklerini almak, serbest bölgelerde faaliyette bulunmak ve fuarlara iştirak etmek. Yukarıda gösterilen muamelelerden başka işlerde ve faaliyet alanlarına ve ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülen başka işlere başlayabilmek ve girişebilmek istenildiği takdirde,şirket ortaklar kurulunun alacağı kararla şirketin konusu genişletilebilir. 



Geri Dön