26 / 04 / 2024

Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın iki ortak şirketleri olduğu ortaya çıktı. Ayrılık sonrası bu şirketlerin durumu merak konusu oldu. İddialara göre müzik şirketi Sertab'a, inşaat şirketi Demir'e kalacak.




18 yıllık beraberliklerini bitiren Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın iki ortak şirketleri olduğu ortaya çıktı.  Ayrılık sonrası bu şirketlerin durumu merak konusu oldu. İddialara göre müzik şirketi Sertab'a, inşaat şirketi Demiri kalacak. İkilinin ortak aldıkları Bodrum'daki lüks villa da Sertab Erener'e kalacak 


Uğur DALAN: BU daha önceden başlayan bir süreçtir. Erkek bir anda ayrılık kararı almaz. Bu karar tek taraflı alındığı için kadın öncelikle büyük bir travma ve ardından da travma sonrası stres bozukluğu yaşayacaktır. Kadın ayrılık kararını daha önceden hissetmiştir. Kadın bu süreçte öncelikle acısını yaşayacaktır. Bir süre ayrılık acısını yaşayacak ve sosyal hayatta gözükmeyecektir. Odak noktasını ilişkiden ailesine, işine veya arkadaşlarına çevirerek bu süreci atlatacaktır. Fakat bunun için de belirli bir süre geçmesi gerekiyor. 

Müzik ve organizasyon şirketi Yaz Prodüksiyon Sertab Erener'e, inşaat ve emlak şirketi Demirkan İnşaat da Demir Demirkan'a kalacak. 

İkilinin ortak aldıkları Bodrum'daki lüks villa da Sertab Erener'e kalacak. 


Aşkım KAPIŞMAK: Bu ilişkinin heyecanı bitmiş EVLİLİKTE imza ortak paylaşımlar olsun, sorumluluk getirir bu yüzden imza çok önemli bir yere sahip. Sertab Erener ile Demir Demirkan evli gibi yaşadı. 

Evliliğin gerektirdiği sürecin hakkını veremediler. Çocuk yapmadılar. Demir Demirkan bu ilişkide çocuk beklentisi olan taraf olabilir. Şöyle bir gerçek var ki erkekler ilişkiyi daha kolay bitirirler. Dışarıdan görünen bu ilişkinin heyecanı bitmiş, ortak paylaşımlar bitmiş. 

Sertab Erener büyük bir yıkım yaşamaz çünkü Demir Demirkan karşı tarafı uzun bir süreçte bu duruma alıştırmıştır. Gerek gerekse cinsel yakınlaşma olsun buna örnek olarak gösterilebilir. 

Erkekler avcıdır; cazibeli birini ister, heyecan ister. Bunu genç yaştaki sevgili tercihinden anlayabiliriz. Demir Demirkan bu şekilde egosunu tatmin ediyor. Sertab'da alışkanlıklar var kadınlar böyle bir süreci her zaman zor atlatır. Sertab Erener'de ilişki sonrası yaşadığı yeri değiştirme, saç rengini değiştirme veya müzikal anlamda tavırlar görülebilir. Belki o da kendine genç partnerler seçecek. 

Bunun gibi bir süreç yaşayabilir.  O süreci yaşarken Demir Demirkan hayatına devam edecek. 



HaberTürk


Geri Dön