23 / 04 / 2024

Servcorp'tan ofis kiralayanın New York'ta da ofisi hazır!

Servcorp'tan ofis kiralayanın New York'ta da ofisi hazır!

Türkiye 'de Nişantaşı ve Tekfen Tower 'de ofislerini iş dünyasına açan Servcorp, dünyanın en büyük kentlerinde de yüksek prestiji binalarda yer alan ofis ve toplantı odaları ile tüm müşterilerini global ofis sisteminden yararlandırıyor.



Servcorp müşterileri yurtdışında, her ay 5 gün ücretsiz ofis hizmetlerinden yararlanabiliyor. Dünyanın en iyi hazır ve sanal ofis çözümlerini üreten Servcorp, dünyada 120 'den fazla lokasyonda, en prestijli binalarda yüksek kalite ve IT ile özellikle yurtdışına açılan firmalara hizmet veriyor.

Özellikle yurtdışına açılan sanal ofis müşterilerine, farklı ülkelerde de ofis kullanma olanağı tanıyan Servcorp,   sekreterden, IT sistemine yüksek kalite ve standartta hizmet olanağı veriyor. Servcorp ofislerini kiralayan firma ve işadamları, iş seyahatlerinde de, o kentteki Servcorp ofislerinin toplantı odaları ve hizmetlerinden çok uygun fiyatla yararlanabiliyorlar.

Servcorp müşterilerinin dünyanın herhangi bir yerinde prestijli bir ofis adresi ve telefon numarası oluyor. Her ofis müşterisinin, diğer ülkedeki Servcorp ofislerinden ayda 5 gün yararlanma şansı da bulunuyor.

İlk hazır ofisini 1978 'de Sidney 'de açan ve bugün 7 farklı ülkede 120 lokasyonda, yaklaşık 30,000 müşterisi olan Servcorp, prestijli   Chifley Kulesi (Sidney), S hiroyama Trust Kulesi (Tokyo), Emirates Kuleleri (Dubai) ve Louis Vuitton Binası (Paris) içeren Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, çin, Güney-doğu Asya, Hindistan, Avrupa ve Orta Doğu gibi en önemli şehirlerin uluslararası ağını işletiyor. Geçen sene aralarında New York, Yokohama, Chicago, İstanbul, Riyad, Beyrut, Washington, Kowloon ve Los Angelesın da bulunduğu 20 yeni kentte ofis açan Servcorp, bu yıl da yeni 22 lokasyonda hizmete geçerek, yıl sonunda 130 şehirde ofis açmış olacak.

Servcorp titizlikle hazırladığı ofis sistemlerinde, tam donanımlı ofis, size özel resepsiyonist, toplantı odalarına erişim, elde servis desteği ve dünya standartlarında bilişim teknolojileriyle iletişim sistemleri altyapısına erişimi sağlıyor. Exclusive üyelik içinde, Iphone veya Ipad kullanıcılarına da özel bir hizmet var. Özel bir aplikasyon sayesinde dünyanın herhangi bir yerinde toplantı odası ve ofis kullanımını online olarak organize edebiliyorlar.

Dünya çapında 700 çalışanı ile Servcorp; küçük büyük, yerli ya da yabancı tüm firmalara uygun; özel ve lokal resepsiyonisti, her ülkede yaygın toplantı odası ağlarına girişi, hazır sekreter desteği, iş servisleri ve araçlarının online portfolyosuna ayrıcalıklı erişimi ile farklılaşıyor.

Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının birleşme noktası olan Türkiye 'de de hızla büyüyen, küresel iş ağını genişletmeyi hedefleyen Servcorp, dünyanın dört bir yanındaki iş dünyasına, gelişmiş IT ve iletişim çözümlerine yeni bir yaklaşım katmaya devam edecek.

Türkiye 'de Tekfen Tower 'de Servcorp Sanal Ofis müşterisi olan bir firma veya işadamı, yurtdışında da en prestijli binalardaki Servcorp Ofis 'lerini uygun fiyatlarla kullanabilecek. Özellikle yurtdışında iş yapmak isteyen firmalar, Servcorp sistemi ile restoran veya küçük odalarında olan toplantılarını, yüksek standarttaki Servcorp Ofis 'lerine taşıyabilecek.

Servcorp hizmetleri ve hizmet noktaları ile ilgili detaylı bilgiye www.servcorp.com.tr ve www.servcorp.net internet sitelerinden ulaşılabilir.


Geri Dön